Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda nema nekdo zkusenosti s vytvarenim site s pristupem na internet pres wifi router a jeste k tomu na win7. Mam doma D-link 524 a chtel bych propojit PC s NTB pres wifi s pristupem na net. S anteny na strese mi jde do routeru kabel. Z routeru mi jde kabel do PC a pres wifi se mi dostava signal na NTB. Internet vali v pohode, s tim problem nemam, ale nevim jak nastavit k tomu sit. S routerem nemam skoro zadne zkusenosti.
Prvne jsem to zkousel bez internetu a jen samotnym kabelem, jestli jsem schopny sit vytvorit, a uz i u toho se mi nezadarilo a PC jsem nevidel. U XP jsem s timhle nemel nikdy problemy. A pritom vsude rikaji, jak ma byt pripojeni do site jednoducheu win7 . Na predvadecce za 20 sekund
K upresneni mam RC verzi sedmicek build 7100, pouzivam take ESET Smart security 4. Samozrejme jsem vzdy firewall deaktivoval i v sirtovych pripojenich, kam se vzdy prida. U obou PC to stejne.
Mozna jsem nekde neco zapomel, nebo nevim. Nedokazu vysvetlit proc me nesli pripojit 2 PC mezi sebou bez netu.

Odpovědět citací