Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 37 z 45 PrvníPrvní ... 273536373839 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 541 až 555 z 670

Téma: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

  1. #541
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    1,906  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    RolandN: otevres port 80 do WAN, inspirace zde.
    iNFO byZ

  2. #542
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RolandN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    209  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    RolandN: otevres port 80 do WAN, inspirace zde.
    Jak jednoduché diky



  3. #543
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    992  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Citace Původně odesláno od RolandN Zobrazit příspěvek
    Na broadcast to nefunguje vůbec.
    Tak to děláš špatně. Magic packet musí mít informaci o MAC síťovky. Ten se pak pošle na broadcast a všechny naslouchající síťovky jej přijmou. A ta, u které sedí MAC vydá pokyn k zapnutí PC.
    Ale pokud jsi momentálně spokojený s LuCI WoL, pak není problém. Všimni si jenom, že to také posílá na broadcast.
    A nezapomeň na velmi silné heslo pro přístup na router!

  4. #544
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RolandN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    209  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Citace Původně odesláno od durib Zobrazit příspěvek
    Tak to děláš špatně. Magic packet musí mít informaci o MAC síťovky. Ten se pak pošle na broadcast a všechny naslouchající síťovky jej přijmou. A ta, u které sedí MAC vydá pokyn k zapnutí PC.
    Ale pokud jsi momentálně spokojený s LuCI WoL, pak není problém. Všimni si jenom, že to také posílá na broadcast.
    A nezapomeň na velmi silné heslo pro přístup na router!
    PC jsme si vždy spouštěl z jedné vytvořené stránky v PHP, tu jsem zkoušel použit i na probouzen PC s OpenWRT, takže jedině že bych měl blbě nastaveny forwarding v OpenWRTu, ale odesilani na broadcast jsem nastavil stejně jak ostatních forwarding portu (vzdal. plocha a pod.) takže nevím kde by byla pak chyba.
    Probouzení přes LuCI WoL vyhovuje stejně jak ta stránka v PHP.

  5. #545
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RolandN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    209  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Mám problém
    Nedá se přihlásit na router do administrace. V prohlížeči po další době čekání na odpověď napiše na stránce jen: "SSH-2.0-dropbear_0.53.1"
    Nedaří se mi k routeru připojit ani přes putty. Internet, síť však funguje bez problému, ani restart routeru nepomohl...
    Jak to můžu opravit? Přehrat firmware, a jak?

  6. #546
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Podarilo se ti nejakym zpusobem dostat SSH na port 80, viz ten dropbear co ti na nem odpovida, takze se do routeru pripoj pres ssh(putty) port 80 a v konfiguraci dropberu si vrat puvodni port 22, pak ti predpokladam po restaru na portu 80 odpovi zase http server.

  7. #547
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    2  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Zdravim a prosim o radu,
    vzhledem k tomu, ze jsem v nejnovejsi verzi dd-wrt postradal podporu jffs, rozhodl jsem se, ze tam vratim jednu z predchozich stabilnich verzi dd-wrt, ktera predtim fungovala. Flash z weboveho rozhrani probehl bez problemu, hlasilo to, ze se objevi webove rozhrani. Ale neobjevilo :-(.

    Zda se, ze router bootuje, potom se rozsviti LEDky power, LED, je zastrcena LAN a QSS a tim to konci. Nejsem schopen se na router dostat telnetem, ssh ani na WEB-GUI.
    Ani ho nemuzu pingnout.
    $ ping 192.168.1.1
    PING 192.168.1.1 (192.168.1.1) 56(84) bytes of data.
    From 192.168.1.5 icmp_seq=2 Destination Host Unreachable

    Kdyz pripojim do routeru (LAN) vice PC, pocitace se normalne vidi a komunikuji, aktivita routeru je videt - poblikavaji prislusne LAN LEDky. Takze ve vysledku se router chova jako switch.
    Co s tim?
    Naposledy upraveno uživatelem hhg2: 29-03-2012 v 13:11



  8. #548
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    no, flashnul jsi pres web jinou verzi nez sysupgrade, nastesti by to nemelo prepsat bootloader takze jej muzes pouzit k oziveni.

    Bad-flash recovery postup:

    http://wiki.openwrt.org/doc/howto/generic.failsafe

    A jak budes v kozoli proved flash firmware metodou pres tftp nakopirovat do tmp a pouzit sysupgrade, samozrejme pouzit sysupgrade verzi


    Varianta 2 - nutny seriovy kabel : http://eko.one.pl/?p=openwrt-wr1043n...rzezbootloader
    Naposledy upraveno uživatelem |Mio|: 29-03-2012 v 18:28

  9. #549
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    2  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    no, flashnul jsi pres web jinou verzi nez sysupgrade, nastesti by to nemelo prepsat bootloader takze jej muzes pouzit k oziveni.

    Bad-flash recovery postup:

    http://wiki.openwrt.org/doc/howto/generic.failsafe

    A jak budes v kozoli proved flash firmware metodou pres tftp nakopirovat do tmp a pouzit sysupgrade, samozrejme pouzit sysupgrade verzi


    Varianta 2 - nutny seriovy kabel : http://eko.one.pl/?p=openwrt-wr1043n...rzezbootloader
    Pouzil jsem tu "TP-Link WR1043ND v1.1/v1.4 Firmware: Webflash image" - to bylo spatne, kdyz uz jsem tam dd-wrt mel?

    Ad varianta 1) Failsafe se mi nedari - je to specifita open-wrt anebo by to melo umet i dd-wrt?
    Ad varianta 2) Kde sezenu seriovy kabel? Je to treba tohle: http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-UART...item2315cfae0b

  10. #550
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Hmm, lezes do failsafe tak ze po zapnuti stisknes QSS tlacitko ve chvili kdy ti poprve blikne sys? Mela by se ta sys celkem rychle rozblikat.

    DD by ho melo mit taky.

    Verze kterou si flashnul je urcena pro prechod z original firmwaru.

    Seriovy kabel vypada OK, jen zkontrolovat jestli je TTL na 3,3V

    Jinak vsechny postupy po sobe jsou zde: http://wiki.openwrt.org/doc/howto/generic.debrick

  11. #551
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    992  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Zkus tento balík.
    Připojené soubory Připojené soubory

  12. #552
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    1  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Rad by som sa spytal, ci a ako sa da sfunkcnit tlacitko zapnutia a vypnutia wifi v OpenWrt Backfire 10.03.1-RC6. Cital som tu, ze v DD-wrt to ide, ale v tomto to dokazem len vypnut v nastaveniach cez prehliadac.



  13. #553
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    992  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Dlouho nikdo, tak zkusím já trochu poradit. V DD to jde přes webové rozhraní. Stačilo by snad izolovat ten příkaz, co to způsobí a provést jej i na OpenWRT.
    Nebo se pročíst tímhle: https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?pid=133987

  14. #554
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RolandN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    209  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    Podarilo se ti nejakym zpusobem dostat SSH na port 80, viz ten dropbear co ti na nem odpovida, takze se do routeru pripoj pres ssh(putty) port 80 a v konfiguraci dropberu si vrat puvodni port 22, pak ti predpokladam po restaru na portu 80 odpovi zase http server.
    A mohl bys pls mi ještě poradit jak co v putty po přihlašení provedu? (příkazy).
    Googlil jsem ale nenašel jsem nic co by mi pomohlo, nebo fungovalo...

  15. #555
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334  

    Výchozí Re: Otazka pro majitele TL-WR1043ND

    Gheh, to bych sice mohl, ale asi bude jednodussi jestli mas verejnou IP mi do PM hodit login.

    Tak nastrelove potrebujes pres editor vi editnout /etc/config/dropbear v nem zmenit port na 22, ulozit a rebootnout, problem tkvi v tom ze vi ma docela pekelne ovladani a kdyz se zmylis tak se tam po restartu uz nedostanes vubec.

    Jako pojistku bys mohl zadat prikaz: /etc/init.d/telnet enable a tim si otevrit zalozni pristup pres telnet po restartu.

    No pri nejhorsim si das tovarko pres bootloader a komplet nastaveni od zacatku :-)

Strana 37 z 45 PrvníPrvní ... 273536373839 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

  1. FTP server na TP-link TL-WR1043ND
    Od d2r2 v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2012, 19:46
  2. Router TP Link WR1043ND
    Od jps7410 v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 18:44
  3. Acer Aspire 5810TG - par otázek na majitele
    Od Handy2 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 11:46
  4. Dostupnost TP-LINK TL-WR1043ND
    Od The lachiM v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-12-2009, 21:03
  5. DDR2: Majitelé ASUS MAXIMUS/P5E - fungující DDR II
    Od Decibel-es v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 23:34

Tagy pro toto téma

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete psát odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •