Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Neustálé restartování PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    13

    Po defragmentaci se PC neustále restartuje a nejde naskočit. Nepohlo ani vypojení ze zásuvky. Nejde naběhnout ani nouzový režim F8.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,399

    Jen pro upřesnění, to restartování je při najíždění windows nebo se to do té fáze ani nedostane. A to vypojení ze sásuvky mělo být proč, pokud jsi potřeboval pc vypnout, tak bych to ještě chápal, ale myslím, že se dá pc vypnout i jinak.

    Pokud se ti to pc povedlo vypnout pc ze sásuvky, když se snažil najet systém, tak to mohla být poslední věc, kterou jsi mohl pro funkčnost systému udělat.

    1)Pokud máš možnost disk připojit do jiného pc, tak bych ho odpojil a zkusil na druhém pc na něm spustit chckdisk nebo jestli máš hirent boot, tak nabootuj z něj a spusť ho tam.

    2)Pokud se ti pc restartuje po chvilce pernamentně, viděl bych to na problém s hw. Nejdříve bych zkusil vyměnit zdroj, ale některé značky si při tomto vezmou sebou i jinou část pc, nejčastěji desku. Každopádně pokud ti nenajíždí nouzový režim, stejně musíš vyzkoušet krok 1.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    13

    PC není moje a stalo se jim to už včera, tak jak si s tím nevěděli rady tak to vypojili ze zásuvky.
    Ano restartuje se to pří načítání Windows. Naskočí logo a pak se to hned restartuje. Nepomáhá ani nouzák. Prostě to nejede přes nic. Když jsem to zkoušel nabutovat neboli přeinstalovat z CD, tak to hlásí že je HD celý volný. Je možné že ho nějak vymazali. Možná ho místo defragmentace zformátovala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,500

    Je možné, že HDD odchází. Stáhni si utilitu z webu výrobce, a otestuj ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    13

    V F8 nefunguje Stav nouze
    -zapnout režim VGA
    -poslední známá konfigurace
    -obnovení adresářové služby
    -režim ladění
    -spustit sys. běžným způsobem
    ale když jsem dal zakázat automatické restartování při selhání tak naskočila modrá orazovka , kde bylo napsané
    Byli zjištěny potíže a systém windows byl ukončen,.......
    UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME
    Pak různé psaní o špatně nainstalovaném hardwaru a softwaru,který mám popřípadě odebrat. Pokud vím,tak tam nis neinstalovali ani nepřidávali. Dále to píše,že mám zakázat možnosti paměti systému BIOS(např.ukládání do mezipaměti nebo stínové řazení). Nakonec že mám použít nouzový režim,ale ten nefunguje.
    A na konec TECHNICKÉ PARAMETRY
    STOP: 0X000000ED (0X81796B20,0XC0000006,0X00000000,0X00000000).
    BIOSU fakt nerozumím. Nejsem takový odborník jako vy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,500

    Z nějakého důvodu došlo k poškození struktury dat na disku. Nejprve bych prověřil, zda je fyzicky v pořádku. Teprve poté můžeš uvažovat, co dál (kontrola struktury dat, popř. pokus o jejich záchranu, či formát a nová instalace OS).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    13

    Disk jsem zkusil připojit k druhému PC.Našlo ho to, ale místo 80GB které má mět, tak to ve správě počítače ukazuje jen 3,93GB a píše nepřiřazeno a že je neznámý. Když najedu na Tento počítač, tak ho to tam ani nenajde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,399

    No vypadáto že si dík tomu vypnutí ze zásuvky poškodili disk. Možná by to nějaká utiltka dokázala opravit. Ten hirent boot má spoustu programů pro opravu disku. To že ti to ten disk nezobrazí ve tvém pc to asi potvrzuje. Nezkoušel jsi spustit z příkazové řádku chckdisk (d,e), toho disku, když ti ho to zobrazí. Možná by byl schopen to opravit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    13

    on ten disk žádné písmenko přiřazené nemá,a když zadám chckdisk 1 tak nic. On má totiž ve správci (ve správě disků) napsané Disk1 neznámý 3,93 inicializace a nepřiřazeno. Jak se to má v tom příkazovém řádku přesně napsat, když mám DISK = C,CD ROM = D a DVD ROM = E.Abych něco nepoondil i u sebe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    13

    Odpojil jsem ten disk a znova zapojil. Teď ho to našlo pod jiným názvem, ale v tomto počítači stále není. Předtím byl ve správci zařízení pod názvem T 8 0 1 a nyní je ST380011A. Ve správci disků je teď pod názvem Disk 1 základní,31,49 GB online, nezařazeno. Asi jsem v koncích. Pomůže to zformátovat a pak nainstalovat nový OS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    13

    Tak, chvíli funguje a pak zas nefunguje. Jednou ho to najde a pak zase nenajde. A řek bych že se seká. Asi bude včudu. Může se jentak ztratit víc než polovina disku? Pomůže formát? Říkali že když to pomůže tak ho mám zformátovat, že tam nic tak důležitého nemají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,500

    Citace Původně odesláno od farao141 Zobrazit příspěvek
    Odpojil jsem ten disk a znova zapojil. Teď ho to našlo pod jiným názvem, ale v tomto počítači stále není. Předtím byl ve správci zařízení pod názvem T 8 0 1 a nyní je ST380011A. Ve správci disků je teď pod názvem Disk 1 základní,31,49 GB online, nezařazeno.
    Pokud to takhle zlobí, asi bude něco s diskem. K otestování použij SeaTools. Dokud jsi nejsi jist korektní funkčností HW, nemá cenu podnikat další kroky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    13

    program SEATOOLS mě toho moc neřekl. Snad jen to že ten disk má opravdu jen necelých 33GB. Teď ho projíždím programem HDDscan a našlo to na něm 350 špatných souborů.Tak navím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,500

    Citace Původně odesláno od farao141 Zobrazit příspěvek
    program SEATOOLS mě toho moc neřekl.
    Provedl jsi Long test?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Neustále nereagující myš
    Od roamn v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-01-2014, 11:05
  2. Neustálé problémy s PC
    Od Deore3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 05-04-2011, 21:25
  3. Neustale restartovani pc
    Od paramilitar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-12-2010, 02:50
  4. Neustálé restartování Visty
    Od INovák v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-04-2009, 12:36
  5. Neustále zmrazování PC
    Od comboxxx v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 16:27