Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Nejde mi nainstalovat windows xp sp3

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    80

    Ahojte mam taky problem.Mam nainstalovany SP3.Vzdy ked som mal nejaky problem s pocitacom tak som vytiahol cd na ktorom mam SP3.Zakazdym sa mi uspesne nainstaloval(aj ked som ho uz mal nainstalovany).Ale teraz sa mi neda nainstalovat.Asi v polovici sa instalacia vypne a ukaze mi:Pristup bol odopreny.Stlacim ok a potom mi vypise toto:Service pack 3 installation did not complete.Windows XP has been partially updated and may not work properly.Cim to moze byt sposobene?.Vopred dakujem za kazdu radu.

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,511

    Jaky problem s pocitacem to byl tentokrat?

    Pri reinstallu OS bys mel nejdriv zformatovat diskovy oddil se soucasnym systemem a teprv potom tam znova instalovat.



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    80

    Nebol ziadny problem akurat len to ze mi ide pomaly pocitac a viem ze ked dam SP3 tak pojde lepsie.ale nejde nainstalovat.
    Porad ako mam naformatovat lebo niesom az taky odbornik na toto.Nejaky postup. Diky.

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,111

    Cože máš na tom CD? Jenom SP3 nebo celý OS? Postup je jednoduchý - zálohuješ si vše potřebné na disku kde máš operační systém, pak dáš instalační CD s Win XP do mechaniky a nabootuješ z ní. Necháš instalovat systém znovu (ne opravit), a před instalací necháš disk (asi C:\) zformátovat.

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    748

    Citace Původně odesláno od pikina24 Zobrazit příspěvek
    Nebol ziadny problem akurat len to ze mi ide pomaly pocitac a viem ze ked dam SP3 tak pojde lepsie.ale nejde nainstalovat.
    Porad ako mam naformatovat lebo niesom az taky odbornik na toto.Nejaky postup. Diky.
    Takže jestli to dobře chápu tak máš nainstalovaný OS se SP2 a chceš dát SP3? Někde jsem se dočetl při aktualizaci a instalaci SP tomu bránil antivir, který zamezil přístup.

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    80

    To by bolo vela zalohovania aj 50 GB skoro, lebo nemam rozdeleny harddisk na 2 casti.Inak sa to neda ako na novo nahrat windows?
    Naposledy upraveno uživatelem pikina24: 12-11-2010 v 13:00

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    80

    Ano antivir som vypol ale nepomohlo.A SP3 uz mam nainstalovany.A vela krat uz som ho nanho preinstaloval a islo.ale teraz sa neda nainstalovat.



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    748

    Citace Původně odesláno od pikina24 Zobrazit příspěvek
    To by bolo vela zalohovania aj 50 GB skoro, lebo nemam rozdeleny harddisk na 2 casti.Inak sa to neda ako na novo nahrat windows?
    Přece by jsi pouze formátoval tu část disku kde máš OS takže zálohu by jsi provedl zkopírovám souborů na druhý disk

    Citace Původně odesláno od pikina24 Zobrazit příspěvek
    Ano antivir som vypol ale nepomohlo.A SP3 uz mam nainstalovany.A vela krat uz som ho nanho preinstaloval a islo.ale teraz sa neda nainstalovat.
    A není třeba nějak poškozené medium (CD) kde máš ten SP3

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,860

    Pokud tam máš již SP3, provedeš aktualizace, tak tak již nenacpeš opět stejný SP3.

    Pokud by jsi jej tam nemněl, tak jsem našel toto, ale bez odkazu na soubor : najseš na netu, nebo s koncovkou msi

    1.Stáhnout a nainstalovat Subinacl.exe.
    2.Poznámkový blok.
    3.vložit

    cd /d "%ProgramFiles%\Windows Resource Kits\Tools"
    subinacl /subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE /grant=administrators=f /grant=system=f
    subinacl /subkeyreg HKEY_CURRENT_USER /grant=administrators=f /grant=system=f
    subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT /grant=administrators=f /grant=system=f
    subinacl /subdirectories %SystemDrive% /grant=administrators=f /grant=system=f
    subinacl /subdirectories %windir%\*.* /grant=administrators=f /grant=system=f
    secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose

    4.Uložit jako oprava.cmd
    5.Spustit jako Admin

    Čekat
    6. instalovat SP3

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od athens Zobrazit příspěvek
    Přece by jsi pouze formátoval tu část disku kde máš OS takže zálohu by jsi provedl zkopírovám souborů na druhý disk



    A není třeba nějak poškozené medium (CD) kde máš ten SP3


    Uz som pisal ze nemam dva disky len jedet teda C.

    A disk na ktorom je sp3 je cisty ako zrkadlo.

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Pokud tam máš již SP3, provedeš aktualizace, tak tak již nenacpeš opět stejný SP3.

    Pokud by jsi jej tam nemněl, tak jsem našel toto, ale bez odkazu na soubor : najseš na netu, nebo s koncovkou msi

    1.Stáhnout a nainstalovat Subinacl.exe.
    2.Poznámkový blok.
    3.vložit

    cd /d "%ProgramFiles%\Windows Resource Kits\Tools"
    subinacl /subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE /grant=administrators=f /grant=system=f
    subinacl /subkeyreg HKEY_CURRENT_USER /grant=administrators=f /grant=system=f
    subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT /grant=administrators=f /grant=system=f
    subinacl /subdirectories %SystemDrive% /grant=administrators=f /grant=system=f
    subinacl /subdirectories %windir%\*.* /grant=administrators=f /grant=system=f
    secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose

    4.Uložit jako oprava.cmd
    5.Spustit jako Admin

    Čekat
    6. instalovat SP3
    DA SA NACPAT
    predstav si ze uz milionkrat som tam mal sp3,teda som ho len preinstaloval a vzdy islo.niekedy aj 2 alebo 3 krat za sebou a aj tak sa dalo nainstalovat.
    treba vyskusat a potom davat rady.

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    80

    Take rady ze nainstaluj si windows na novo.tak to vam pekne dakujem za taku radu.ked neviete poradit tak radsej nepiste nic.
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 12-11-2010 v 14:09 Důvod: Jak je ctěná libost, zamykám to tady.



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    748

    Citace Původně odesláno od pikina24 Zobrazit příspěvek
    Uz som pisal ze nemam dva disky len jedet teda C.

    A disk na ktorom je sp3 je cisty ako zrkadlo.
    Tak promiň před obědem už nějak nevídím mám/nemám

Podobná témata

  1. NB "KT0AB" nejde nainstalovat zadny Windows
    Od Kazi4949 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-03-2012, 10:50
  2. nejde najet notebook ani nainstalovat windows
    Od kalsik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-09-2011, 11:25
  3. Nejde nainstalovat windows 7
    Od Zdenal333 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 05-09-2011, 14:45
  4. Nejde nainstalovat cely OS Windows XP!!!
    Od carrotjack v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 01-08-2009, 19:54
  5. Windows Vista: Nejde nainstalovat Windows Vista
    Od GUGA74 v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-05-2009, 19:46