Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: Kovový nebo plastový povrch

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,197

    Špatný čoveče, dostaneš je na cdčku/flešce a BootCamp je nainstalovanej v aplikacích takže prostě musíš kliknout
    http://support.apple.com/kb/HT3986

    3y NBD pokud vím je, ale za příplatek. Držení středokliku... Mno takhle mít třeba na ruce jeden prst tak je to problém

    edit: no vlastně neni - v nastavení by se to mělo dát třeba přemapovat na klávesu (já to používal když mě odpadlo kolečko u myši ve SketchUpu, je to v nastavení, žádná aplikace needed, čecko build-in)

    BTW nebylop by od věci napsat do googla iAtkos S3 + Latitude D630 případně iAtkos S7 + Latitude D630
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 18-04-2012 v 18:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele alfah4ns
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,086

    Jáj, já vím, že ty ovladače dostaneš a že tam win7 normálně vpohodě valí. Ale zajímalo mě spíše jak je to s jejich kvalitou, četl jsem pár názorů, že win nemá na macu dobrou výdrž, protože nevyužívá efektivně všechny šetřící funkce. Vlastní zkušenost s tím, kolik to žere, bohužel nemám.
    prostě jestli je reálné dostat se na těch 6-7h, co by win7 měly na podobném hw dávat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,197

    Počkej, počkej... Podobnej HW nebo stejnej (stejnej chipset, stejnej cpu, stejná vga, stejná zvukovka, stejnej disk... ono je to od Leoparda totiž vlastně normální pcčko )?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele alfah4ns
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,086

    Klasika sandy i3/i5, hd3000, a řekněme SSD.
    např. vezměme E320, má podobně silnou baterii. Ono se na ty hodnoty dá dostat i s HDD, ale to už se musíš snažit.
    Jakou má mac přesně síťovku, zvukovku, atd. nevím.

    EDIT:
    že bych si ten iAtkos po státnicích nahodil, abych si s tím pohrál? Volné disky doma jsou... hmmm

    středoklik - j, já si právě říkal, čím si třeba pak posunu výkres/model... Na dellu to mám řešeno jako současný stisk L+P touchlad + posouvat, moc pohodlný to teda zrovna není, ale někdy se mi nechce vytahovat myš...a přemýšlel jsem, jak to dělají multitouch tochpady...)
    Naposledy upraveno uživatelem alfah4ns: 18-04-2012 v 19:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,197

    Síťovky Intel, zvukovky Realtek jako drtivá většina notesů Co jsem si tak všiml na XPS a Latitudu E5300/E6500 tak ty baterky vydrží o půl hoďky+ víc pod OSX. Nejspíš kvůli tomu, že mac tolik nehrabe na disk a všecko cpe do ram.

    Kdyby sis OSX chtěl zkusit na svym tak je ten iAtkos easy, všechno je na médiu, ovladače taky. Třeba na shit starým bílým aceru se Sempronem se to rozběhlo krom touchpadu pouhým klikáním na Next a OK

    edit: když už jsme u těch toupadů atd. - mission control, exposé, show desktop atd. jsou TĚŽCE návyková záležitost, přitom to funguje bez jedinýho kliknutí (namapuješ na rohy). Na brouzdání + třeba Excel je to to nejkrutější co jsem kdy používal a nejde to nahradit ničím pod Windows
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 18-04-2012 v 19:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele alfah4ns
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,086

    výdrž - j, díky, to jsem chtěl vědět. Jedni vždycky tvrdili, že to je méně náročné, druzí i to, co jsem psal já...

    v létě to možná zkusím :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Myši: Povrch myši Logitech G5
    Od maroco v sekci Periferie
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-09-2009, 00:31
  2. Jak poznám, zda-li mám SATA , nebo SATAII, nebo eSATA, jestli mám "I" , nebo "L"
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 17:38
  3. Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 01:37
  4. Jak na realisticky povrch planety?
    Od imperator21 v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2008, 23:49
  5. !!kde sehnat plastový rámeček pro uchyceni chladiče CPU na socket AM2??
    Od kasumi v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 18:49