| Zaregistrovat se | Seznam uživatelů | Společenské skupiny | Hledat | Příspěvky za posledních 24h | Označit sekce jako přečtené | Přihlásit |
| Pravidla | Laboratoř SHW | Týdenní šance | Články od čtenářů | SHWallpaper | Odměňovací systém | HelpDesk | Přehled medailí | FAQ |
|
Přihlásit | ||||||
| Novinky na fóru: Předělané sekce (sestavy, storage, paměti), 22. kolo soutěže SHWallpaper: AMD vs. Intel - vyhrajte procesor AMD Phenom II X4 965 BE (update 1.2.2010) |
|
Vítejte na diskuzním fóru Světa hardware,
fórum prohlížíte jako nepřihlášený, proto máte omezené možnosti. Registrací získáte možnost psát příspěvky, využívat Bazar, zúčastnit se odměňovacího systému, soutěže Týdenní šance, hádanek v Laboratoři SHW, tvůrčí soutěže SHWallpaper, používat soukromé zprávy, uploadovat k nám soubory, stahovat wallpapery atd. Registrace je rychlá a snadná, proto neváhejte a rozšiřte naši komunitu! V případě problému s registrací nás kontaktujte. Doporučujeme projít si sekci "Jste na tomto fóru poprvé?" s informacemi o struktuře, nastavení a funkcích fóra. Pokud potřebujete jen jednorázově poradit, využijte naši Poradnu pro neregistrované. |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
Nahoru #1 |
|
Nováček
Registrace: Oct 2008
Kreditů: 197
Reputační body: 15
![]() ![]() ![]() |
Dobrý den všichni, rád bych se zeptal, jestli nemáte zkušenosti, bo nevíte proč mi Race Driver GRID na notebooku ASUS K50-SX010 nefunguje.
Popis problému: Po poklikání na ikonku začne PC šrotit, ale hra se nespustí. (hra je originál) SW + HW: V notebooku je procesor AMD Athlon 64 X2 QL64 (2x 2.1GHz). Grafická karta je Ati HD4570. Mám tam nainstalované Windows XP se všema ovladačema. Ovladač na grafickou kartu je verze 8.3 (nemožno aktualizovat, neni oficiální podpora pro XP). Na notebooku bez problému spustím Burnout Paradise (Full rozlyšení + Higth detaily, 4xAA), Crysis (Full rozlyšení + Low detaily, 2xAA), Mirrors Edge (Full tozlyšení + Middle detaily, 2x11, Pure (Full rozlyšení + Higth detaily, 2xAA)....... Myslím že pro představu to stačí. Poradily byste mi někdo čím to může být? Reinstal sjme zkoušel 5x a nic....
|
|
|
|
|
|
Nahoru #2 |
|
Starousedlík SHW
Registrace: Oct 2006
Kreditů: 14,797
Reputační body: 466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Těžko radit. Windows XP nejsou na tvém notebooku oficiálně podporovány.
Předně bych ověřil, zda máš na hru aplikovány všechny dostupné záplaty. Co se týče novějšího ovladače, najdeš radu zde. |
|
Knowledge is power
Reputační body udělujte pouze v případě, že máte nejméně 15 příspěvků! Čtěte pravidla! |
|
|
|
|
|
|
Nahoru #3 |
|
Nováček
![]() ![]() ![]() |
Co se týče záplat, tak mám je všechny. Mám českou verzi, tzn. 1.2.
Za tu stránku díky, ale nikde jsem nenašel něco co by mi konkrétně podporobalo. Mobility Moder jako takový nemá podporu u HD4XXX ....
|
|
|
|
|
|
Nahoru #4 |
|
Starousedlík SHW
|
|
Knowledge is power
Reputační body udělujte pouze v případě, že máte nejméně 15 příspěvků! Čtěte pravidla! |
|
|
|
|
|
|
Nahoru #5 |
|
Nováček
![]() ![]() ![]() |
Koukal jsme na to, ale nějak nerozumím ani slovu, nebo jo, ale nedám si to do souvislosti.... nemohl by mi někdo napsat návod v CZ? Moc bych to ocenil díky....
|
|
|
|
|
|
Nahoru #6 |
|
Starousedlík SHW
Není to těžké:
PS: Funkčnost bez záruky.
|
|
Knowledge is power
|
|
|
|
|
|
Nahoru #8 |
|
Starousedlík SHW
Provedl jsem úpravy. Zkus to znovu.
|
|
Knowledge is power
|
|
|
|
|
|
Nahoru #9 |
|
Nováček
![]() ![]() ![]() |
Hele pořád to stejný, a je to opravdu tím driverem, páč na PC driver nemám, a vše to fachčí jak má (tam mám trochu vadnou kartu, takže ani ovladače na CD na to nejdou).
Sice sme to zatím nevyřešili, ale chtěl bych ti zatím moc poděkovat. Díky |
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Záložky |
| Tagy |
| ASUS, GRID, HD4570, K50, problém |
| Počet uživatelů prohlížejících toto téma: 1 (členů:0, návštěvníků: 1) | |
| Nástroje | |
| Metody zobrazení | |
|
|
Podobná témata
|
||||
| Téma | Zakladatel tématu | Sekce | Reakcí | Poslední příspěvek |
| Nový download: Maxthon (v2.5.7.1162) | husky14 | Webové prohlížeče | 0 | 10-09-2009 18:40 |
| Nový download: Maxthon (v2.5.6.350) | husky14 | Webové prohlížeče | 0 | 25-08-2009 12:07 |
| Nový download: Maxthon (v2.5.2.6608 Beta 4) | husky14 | Webové prohlížeče | 0 | 01-06-2009 10:45 |
| Nový download: Maxthon (v2.5.2.5442 Beta 3) | husky14 | Webové prohlížeče | 0 | 15-04-2009 16:35 |