| Pravidla | Seznam uživatelů | Společenské skupiny | Laboratoř | Týdenní šance | SHWallpaper | Odměňovací systém | Hledat | Příspěvky za posledních 24h | Označit sekce jako přečtené | Medaile | FAQ |
|
Hledat | Registrace | Přihlásit | ||||||
| Novinky na fóru: Vlastní poznámky v uživatelském panelu, nová Týdenní šance - vyhrajte bezdrátový gigabitový router Tenda W330R (update 14. 6. 2010) |
|
Vítejte, teď jste nepřihlášený. Jste tu poprvé? Svět hardware navštíví měsíčně cca 370 000 návštěvníků! Po přihlášení budete moci psát příspěvky, využívat Bazar, odměňovací systém a soukromé zprávy, účastnit se soutěží Týdenní šance a SHWallpaper, hádanek v Laboratoři atd. Registrace je rychlá, neváhejte a rozšiřte naši komunitu (v případě problému nás kontaktujte). Potřebujete jednorázově poradit? Využijte Poradnu pro neregistrované. Najdete nás i na facebooku. |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
Nahoru #1 |
|
Nováček
Registrace: Feb 2010
Kreditů: 7
Reputační body: 10
![]() ![]() |
Zaměření pro: hraní her -
Platforma: Intel Operační systém: ne - LCD monitor: bez LCD Ahoj, měl bych takovou malou prosbu. Chtěl bych dát dohromady nějakou rozumnou hrací sestavu, akorát jsem se lehce už přestal orientovat v komponentech aktuálních sestav. Zkouknul jsem doporučené sestavy a docela mě zaujala tato sestava: http://www.ventum.net/download/10sestavyleden/uni-2.jpg Akorát si nejsem jistý, jestli by se za stejný peníz nedalo sehnat i něco výhodnějšího.... moc díky Naposledy upraveno uživatelem chosen22: 08-02-2010 v 10:28 Důvod: chyba |
|
|
|
|
|
Nahoru #2 |
|
Starousedlík SHW / Pilot TMF
|
Ice to vymýšlí dobře. Akorát bych místo Powercoloru věřil osvědčenému Sapphiru, místo Freezeru dal CM Hyper TX3, který má aspoň normální ventilátor a ke zdroji - nevím proč doporučuje zrovna tyhle, asi má dobré zkušenosti, ale radši bych vzal Seasonic OEM 500W (horší kondenzátory proti retail S12 nebo Corsairům VX), nejlíp ale top materiálem osazený Seasonic S12II 430W nebo Corsair VX450. Ty CM 460 jsou evidentně konstrukčně starší zdroje - pasivní PFC, účinnost píšou nad 70%, dneska je standard 80+.
Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 08-02-2010 v 11:25 |
|
my abits
IP35 Pro, E8400 @ 4 GHz, GTX260 AB9, E5300 @ 2,6 GHz, 7950GT her abit AW9D-MAX, E6600 @ 3,2 GHz, 7900GT |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #3 |
|
Moderátor / Poděs SHW
Registrace: May 2006
Kreditů: 5,635
Reputační body: 496
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kdyz jsem to skladal, tak 500W OEM Seasonic nebyl dostupny. a VX450 stoji o 500 vic, coz uz se mi zdalo hodne. Nicmene se samozrejme priklanim k 500W OEM Seasonicu.
S Freezerem mam dobre zkusenosti, jejich vetraky a loziska vydrzi opravdu hodne... coz bohuzel o vetracich CM rict tak uplne nemuzu. Doplnil jsem info do Doporucenych sestav i na web. Naposledy upraveno uživatelem ICEBOSS: 08-02-2010 v 12:43 |
|
WE ARE WATCHING YOU.
Zase mám INTEL, zase všechno bez problémů funguje! Jupííí. AMD nevermore :) |
|
|
|
|
|
|
Nahoru #4 |
|
Starousedlík SHW / Pilot TMF
|
ICE to má dobře vymyšlené, ale v poslední době kope za šetřílkovou ligu.
![]() Tu sestavu bych použil, ALE vykopnul ten systém, když se to staví bez něj. Dále zdroj (nevím, proč si tam ICE nepřidal ten OEM Seasonic i s tím, že byl nedostupný. Tenhle CM eXtreme šunt akorát mate lidi ). Vrazil bych tam nejraději Corsair VX450, ale protože budu stejně "přehlasován", zřejmě zase OEM Seasonic 500W. Grafiku tuhle (klik), Mechaniku tuhle nebo tuhle. Chladič Scythe Ninja 2 rev.BV košíku: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...YL01RM101QLH01 Naposledy upraveno uživatelem Jiri@tncm: 08-02-2010 v 14:31 |
|
AMD Phenom II X3 710@3120MHz + Cooler Master Hyper 212 • Gigabyte MA-770-UD3 • Sapphire ATI Radeon HD 4830 1GB• A-Data 800MHz 2x2048MB • WD 320GB WD3200AAKS + WD 500GB WD5000AAKS-00V1A0 • Seasonic SS-500ET-T3 500W OEM • Cooler Master Papír 330 BE • HP L1910 19'' • Občasný virtuální pilot a trackmaniak •
Máte právo udělovat reputační body. Cokoli napíšete, může být použito proti Vám na Skládce. Pište česky/slovensky! |
|
|
|
|
|
|
Nahoru #5 |
|
Moderátor / Poděs SHW
Rozhodl jsem se, ze legalni system budu do sestav zapocitavat, protoze by to tak melo byt. Lidi, co maji krabici nebo jinak legalne reseny wokna pripadne linux je opravdu malo.
Tohle je sestava seskladana na max vykon za minimum penez, ostatni sestavy tim netrpi. Ninja je super, ale je to 500 nahoru, VX450 je od OEm Seasonicu dalsich 500, 300 priplatek za grafiku, ktere se bude silene ucpavat chladic prachem (vypada jako BOX na intel CPU), mechaniku kupujte dle libosti, stejne za 2 roky chcipne kazda. To mame 1300 Kc za veci, ktere nepridaji vykon, ktere PC sice ztisi, ale mezni prinos je maly (naproti tomu BOX vs. Freezer je velka zmena) a zdroj, ktery nepoznaji. Vsechny UNI sestavy jsou seskladany na MAX za MIN. Proto me lehce sokuje otazka, jestli se za ty penize neda koupit neco lepsiho. |
|
WE ARE WATCHING YOU.
|
|
|
|
|
|
Nahoru #6 |
|
Starousedlík SHW
Kreditů: 5,403
Reputační body: 459
![]() ![]() ![]() |
No teda na svym PC mam ninju, na jinej pc sem dával AC větrák (pravda na jinej chladič, ale byly to i PC se spotřebou skoro nic) a teda musim říct, že ten rozdíl v hluku tam je. Ale uznávám, že já jsem na to poměrně vouchilnej.
Zdroj neni problém do tý doby, než Ti odejde. Vzhledem k tomu, že je to jediná část setavy, která má morální životnost, imho taky neni blbej nápad si na něm nepřidat. Ale nutný to neni, to je pravda, i u toho OEM je riziko, že se zdrojem odejde něco dalšího dosti malá. |
|
E6600@3,4Gh, Scythe ninja + spona thermalright, 4GB Ram (AData+Geil) Gigabyte P965-DQ6 (příště bych tak drahou desku už asi nekoupil), WD (Raptor 74GB, 6400AAKS, 3200AAKS - ne nejsem WD šílenec, to se jen tak sešlo), Saphire 1950GT + Accelero S1, Aplus X-Blade(vyhodil jsem koš na disky a ty věšim do gumy od kalhot a je Ticho), Seasonic 500W Oem. Thinkpad Z60m.
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #7 |
|
Moderátor / Poděs SHW
to ze se zdrojem odejde i neco dalsiho je riziko mozna tak u nejakych starych EC, na jinym zdroji se mi to jeste nestalo.
|
|
WE ARE WATCHING YOU.
|
|
|
|
|
|
Nahoru #8 | |
|
Moderátor SHWallpaper
|
Citace:
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
Nahoru #9 | |
|
Nováček
Registrace: Feb 2010
Kreditů: 7
Reputační body: 10
![]() ![]() |
Citace:
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #10 |
|
Moderátor / Poděs SHW
ahoj,
aktualizuju to pokazdy kdyz neco vyleze nebo zahybe trhem... takze do te sestavy jenom dat OEM 500W Seasonic a pripadne scythe katana 3 misto freezeru (100 kc navic) |
|
WE ARE WATCHING YOU.
|
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Záložky |
| Počet uživatelů prohlížejících toto téma: 1 (členů:0, návštěvníků: 1) | |
| Nástroje | |
| Metody zobrazení | |
|
|
Podobná témata
|
||||
| Téma | Zakladatel tématu | Sekce | Reakcí | Poslední příspěvek |
| Nový download: GeForce Vista Beta (v195.81) | husky14 | Grafiky NVIDIA | 0 | 15-12-2009 22:30 |
| Nový download: Realtek HD Audio kodek (vR2.32) | husky14 | Zvuk Realtek | 0 | 03-09-2009 16:05 |
| Nový download: GeForce Vista Beta (v190.56) | husky14 | Grafiky NVIDIA | 0 | 06-08-2009 10:34 |
| Budoucí zdroje záření pro litografii a výrobu procesorů. | Baudyš František | Informace a nezařazené články | 4 | 15-04-2008 18:48 |