| Pravidla | Seznam uživatelů | Společenské skupiny | Laboratoř | Týdenní šance | SHWallpaper | Odměňovací systém | Hledat | Příspěvky za posledních 24h | Označit sekce jako přečtené | Medaile | FAQ |
|
Hledat | Registrace | Přihlásit | ||||||
| Novinky na fóru: Vlastní poznámky v uživatelském panelu, nová Týdenní šance - vyhrajte bezdrátový gigabitový router Tenda W330R (update 14. 6. 2010) |
|
Vítejte, teď jste nepřihlášený. Jste tu poprvé? Svět hardware navštíví měsíčně cca 370 000 návštěvníků! Po přihlášení budete moci psát příspěvky, využívat Bazar, odměňovací systém a soukromé zprávy, účastnit se soutěží Týdenní šance a SHWallpaper, hádanek v Laboratoři atd. Registrace je rychlá, neváhejte a rozšiřte naši komunitu (v případě problému nás kontaktujte). Potřebujete jednorázově poradit? Využijte Poradnu pro neregistrované. Najdete nás i na facebooku. |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
Nahoru #1 |
|
Nováček
Registrace: Sep 2007
Kreditů: 125
Reputační body: 16
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mám notebook Gateway ML3108z s integrovanou zvukovou kartou
"SigmaTel STAC9200 @ nVIDIA nForce 430 (MCP51) - High Definition Audio Controller" Ve Win Vista šla v pohodě.... nainstaloval jsem XP a po opravdu dlouhém hledání ovladačů jsem je nainstaloval a podle správce zařízení vše pracuje správně mám ikonku repráčku u hodin... nastavení zvuku v ovládacích panelech prostě všecko se tváří že je vše OK, ale prostě je ticho... nevydá ano hlásku.... může to být třeba kompatibilita HW s win XP? nebo jsem stáhl někde nějaký očesaný drivery? |
|
|
|
|
|
Nahoru #2 |
|
Moderátor
Registrace: May 2006
Kreditů: 14,664
Reputační body: 234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možno je nutná prítomnosť záplaty pre HD audio. Viď. môj článok.
http://eraser.wz.cz/pages/articles/c...io-driver.html |
|
Ak ti moja odpoveď pomohla, tak sa mi môžeš odvďačiť kliknutím na reputačné body :)
(ak máš minimálne 15 príspevkov a 10 reputačných bodov). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #4 |
|
Moderátor
Ak aplikuješ danú záplatu, pokiaľ ju teda nemáš a následne reštartuješ a použiješ oficiálne ovládače, tak to musí ísť.
|
|
Ak ti moja odpoveď pomohla, tak sa mi môžeš odvďačiť kliknutím na reputačné body :)
|
|
|
|
|
|
Nahoru #5 |
|
Nováček
Registrace: Oct 2007
Kreditů: 103
Reputační body: 10
![]() ![]() |
Zdravím ERASEra, narazil jsem na podobný probém, ale s MB od Intelu D945GCL, pod Win Vista fungovalo vše v pořádku, ale po reinstalaci na XP jsem zjistil, že systém vůbec neví o on-board zvukovce. O víše zmiňovaném kb888111 jsem věděl. No ani po jeho instalaci systém stále netuší že board má nějakou zvukovku. Správce zařízení nevykazuje žádné chyby. Jen nechce nadetekovat nic dalšího. Naivně jsem se pokušel "vnutit" ovladač, ale instalátor samozřejmě hlásil, že nemá zařízení, na které by ovladač "pověsil". Prošel jsem několik diskuzí jak tuzemských tak i zahraničních, ale nikdo se s tím nesetkal.
|
|
|
|
|
|
Nahoru #6 |
|
Moderátor
Hmm, skús si prejsť oficiálne odporúčania od Intelu a ešte sa pozri na verziu ovládača pre audio, či nemáš nejakú starú, pretože na ich webe je najnovšia z 10.7.2007.
http://www.intel.com/support/motherb.../CS-020642.htm http://downloadcenter.intel.com/Prod...=2613&lang=eng |
|
|
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Záložky |
| Počet uživatelů prohlížejících toto téma: 1 (členů:0, návštěvníků: 1) | |
| Nástroje | |
| Metody zobrazení | |
|
|
Podobná témata
|
||||
| Téma | Zakladatel tématu | Sekce | Reakcí | Poslední příspěvek |
| Nemuzu nainstalovat WIN..a je to trochu slozitejsi | tweener | Problémy s PC (HW/SW) a jejich řešení | 27 | 06-08-2009 06:43 |
| Windows 2000: Instalace Win 2000 z Win XP | Lukas.Manak | OS Windows | 0 | 28-01-2009 17:41 |
| Win Vista - downgrade na Win XP, jak nejlepe koupit. | pavel.lib | OS Windows | 6 | 04-10-2008 21:30 |
| Problém se startem Win XP | kosja | Problémy s PC (HW/SW) a jejich řešení | 4 | 05-03-2008 16:40 |
| Z Win Vista na Win XP | miresek | OS Windows | 13 | 21-07-2007 11:27 |