reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gamdias Zeus: podsvícená myš specializovaná na MMORPG

4.11.2013, Jan Vítek, aktualita
Gamdias Zeus: podsvícená myš specializovaná na MMORPG
Nedávno jsme se dozvěděli, že na náš trh vstupuje nová značka GAMDIAS, pod níž se budou prodávat herní periferie a další doplňky. Nyní přichází na český trh herní myš GAMDIAS ZEUS, která se řadí mezi modely určené především pro hraní her...
Nedávno jsme se dozvěděli, že na náš trh vstupuje nová značka GAMDIAS, pod níž se budou prodávat herní periferie a další doplňky. Nyní přichází na český trh herní myš GAMDIAS ZEUS, která se řadí mezi modely určené především pro hraní her typu MMORPG. Takové myši obvykle nabízí velké množství programovatelných tlačítek, kterých v tomto případě najdeme devět, přičemž celkově jich je jedenáct. Podobný, i když poněkud jinak zbarvený model, si nedávno přichystala také firma Thermaltake - Volos.





GAMDIAS také slibuje efektní podsvícení, laserový senzor s rozlišením až 8200 dpi, což by mohl být starý známý Avago ADNS-9800 a vše bude řídit 32bitový procesor ARM, který bude mít pro uložení profilů po ruce 512 kB paměti. Dotazovací frekvence může být až 1000 Hz.

Dále se dočkáme i systému pro úpravu hmotnosti pomocí pěti 4,5g závaží pro umístění do zadní části a co se týče samotných tlačítek, ta mají vydržet 11,8 milionů stisků. Ani u nich výrobce nezmiňuje typ a výrobce, takže můžeme opět jen odhadovat, že by mohlo jít o japonského výrobce Omron.

Nakonec se dozvíme o rozměrech 127 x 84 x 43 mm, kabelu USB s délkou 2 metry a podporovaných OS Windows XP/ Vista/ 7/ 8. Doporučená koncová cena je 1700 Kč s daní a záruka trvá dva roky.

Zdroj: TZ GAMDIAS
reklama