reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabyte nabízí s novými deskami až 60 eur pro útratu na Steamu

12.4.2017, Jan Vítek, aktualita
Gigabyte nabízí s novými deskami až 60 eur pro útratu na Steamu
Pokud vás nové procesory Ryzen přiměly k upgradu své počítačové sestavy, nebo se chcete stále spoléhat na už zabydlenou architekturu Core od Intelu, můžete svůj nákup nové desky spojit s akci firmy Gigabyte, která pro útratu na Steamu nabízí až 60 eur.
Společnost Gigabyte u nás včera (11. dubna) odstartovala akci, která potrvá až do 30. června. Kdo si tak v tomto termínu pořídí moderní základní desku Gigabyte včetně značky Aorus, získá poukaz na Steam o hodnotě 20 až 60 eur. Pokud si tak vyberete některou z nejdražších desek od Gigabyte, můžete si za svůj poukaz pořídit zdarma i některý z nejnovějších AAA titulů.





Podobné akce nabízí zpravidla společnosti AMD a NVIDIA pro podporu prodeje svých grafických karet, ovšem tyto akce jsou zpravidla spojeny s velice úzkým výběrem her od spolupracujících vydavatelů, pokud vůbec nějaký výběr máme. Tato akce ale nabízí Steam kódy, které můžeme v daném obchodě utratit dle libosti.





Pro základní desky s novými čipsety AMD platí možnost získat základní 20eurový poukaz a jde konkrétně o následující modely: AX370-Gaming K7, AX370-Gaming 5, AX370-Gaming K5 a AB350-Gaming 3.

Desky pro patici LGA 1151 od Intelu jsou na trhu daleko více rozšířené, a tak tu máme také širší nabídku. Poukaz s hodnotou 20 eur získáme s modelem Z270X-Ultra GAMING nebo Z270N-GAMING 5, pak tu je 40 eur s deskami Z270X-GAMING 7, Z270X-GAMING 5, Z270X-GAMING K5, Z270X-GAMING SOC a nakonec plných 60 eur při koupi Z270X-GAMING 9 nebo Z270X-GAMING 8.

Získané poukazy s kódy můžete uplatnit v obchodě Steam za hry, obsah, jiný software nebo kterýkoliv další produkt, který je v něm dostupný.

Zdroj: Gigabyte
reklama