reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabyte ohlašuje ultrabook U2442 Extreme

8.2.2013, Michal Vysušil, aktualita
Gigabyte ohlašuje ultrabook U2442 Extreme
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Gigabyte, ohlašuje novinku v podobě líbivého ultrabooku. Laptop nese označení Gigabyte U242 Extreme Ultrabook. Kromě příjemných rozměrů a nízké hmotnosti nabídne počítač také dostatečný výkon,...
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Gigabyte, ohlašuje novinku v podobě líbivého ultrabooku. Laptop nese označení Gigabyte U242 Extreme Ultrabook. Kromě příjemných rozměrů a nízké hmotnosti nabídne počítač také dostatečný výkon, o který se postarají procesory Intel Core třetí generace na grafické karty NVIDIA.



Gigabyte U2442 bude mít displej s úhlopříčkou 14“ a s rozlišením 1600 x 900 pixelů (LED podsvícení je samozřejmostí). Tloušťka laptopu se bude pohybovat od 18,5 do 21 mm. Hmotnost je závislá na konkrétní konfiguraci a bude 1,59 kg nebo 1,69 kg. Co se týká hardwarových parametrů, nalezneme zde zmíněné procesory Intel Core. O zobrazení se postará grafická karta NVIDIA GeForce GT 730M nebo GT 650M.



Pro uložení vašich dat poslouží klasický pevný disk s kapacitou 750 GB / 1 TB a 256 GB mSATA SSD. Přítomnost jak SSD, tak klasického pevného disku nabídne uživatelům výhody obou řešení. Tedy rychlost (SSD) a dostatečnou kapacitu (HDD). Klávesnice notebooku je vybavena podsvětlením, které se zapíná automaticky v závislosti na okolních světelných podmínkách. Jako operační systém zde nalezneme Microsoft Windows 8.



Zdroj: TechPowerUp
reklama