reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

GOG: Neverwinter Nights zdarma a další nabídky

2.12.2016, Jan Vítek, aktualita
GOG: Neverwinter Nights zdarma a další nabídky
Pokud máte hluboko do kapsy na to, abyste si kupovali hry a neprahnete zrovna po nejnovějších peckách, máte i letos před Vánocemi dost možností, jak legálně přijít ke kvalitním titulům. Nyní GOG nabízí zdarma i Neverwinter Nights.
Není to pouze GOG, ale také Ubisoft, jemuž jsme se věnovali včera. Ten již od příští středy nabídne zdarma hry Assassin's Creed III a do té doby máme stále možnost získat Far Cry 3: Blood Dragon. Ubisoft se ale také chystá znovu nabídnout tituly, které jsme si již letos mohli zdarma stáhnout, takže pokud chcete, můžete si počkat ještě na Prince of Persia: Sands of Time, Splinter Cell, Rayman Origins a The Crew.





GOG nám nyní nabízí zcela zdarma Neverwinter Nights s expansion packem a různými digitálními drobnostmi, jako je mapa, avatary, HD wallpapery, soundtrackem či podrobným manuálem. Nutná je pochopitelně jen registrace na GOGu, abychom si mohli hru vůbec přidat do knihovny. Tato nabídka ale skončí už zítra v poledne, ovšem vám bude po přihlášení do GOGu jen stačit kliknout na Get For Free a máte ji. Stáhnout si ji budete moci kdykoliv později, takže jde o záležitost trvající i s registrací nanejvýš minutu.

Vedle toho tu máme i kompletní Neverwinter Nights 2 v nabídce za 7,49 eur, zaujme také Witcher 3 Wild Hunt GOTY s portfolia majitelů GOGu (CD Projekt) s cenou 30 eur, velkou slevu nabízí remastrovaný Homeworld nebo stará dobrá RPG od Black Isle Studios: Planescape Torment a Icewind Dale, které jsou doslova za hubičku.

Zdroj: GOG
reklama