reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

GOG spustil svou zimní slevovou akci

3.12.2015, Jan Vítek, aktualita
GOG spustil svou zimní slevovou akci
Prodejce počítačových her GOG, známá alternativa Steamu, spustil akci Big Winter Sale, v jejímž rámci nabídne slevy a jiné výhodné nabídky týkající se stovek titulů. Ty můžeme sehnat až o 90 procent levněji.
Akce GOG Big Winter Sale již odstartovala a potrvá až do příští neděle, takže budete mít dost času na výběr. GOG slibuje slevy a jiné výhodné nabídky pro celkem 500 titulů, přičemž každý den přijdou na řadu rozmanité nabídky čítající slevy, výhodné balíčky her, dále hry zdarma (poté, co si něco koupíte) a pak také můžete zkusit své štěstí koupí "zajíce v pytli", tedy předem neznámé hry za 2,89 eur.





Například dnes můžete získat Witcher 3: Wild Hunt za poloviční cenu, tedy 20 euro, přičemž polovinu dáte také za celou sérii Zaklínače čítající celkem šest titulů, za niž dáte 54 eura. Výhodné jsou právě především balíčky, jako třeba Divine Pack s hrami Beyond Divinity, Divinity 2 a Divinity: Dragon Commander za pouhých 10 euro (sleva 85 procent) a k mání jsou i balíčky se starými klasickými tituly. Zmínit můžeme třeba klasické hry od Lucasarts v balíčku s 10 tituly jako Indiana Jones, Loom, The Dig či Monkey Island 2, který stojí 16,70 eur.





Co se týče nabídky dopředu neznámé hry za 2,89 eur, GOG garantuje, že ta bude v původní ceně 9,99 až 34,99 eur, takže půjde v každém případě o výhodnou nabídku, která nám ale samozřejmě vůbec nemusí sednout. A pochopitelně byste neměli takto získat hru, jejíž kopii už vlastníte.

Nabídka her zdarma zase bude odstupňovaná dle útraty. Pokud tedy utratíte jen 5 dolarů či eur, získáte zdarma titul Divine Divinity. Když utratíte desetkrát tolik, získáte Blackguards, přičemž tyto hry si můžete nechat, nebo je darovat někomu jinému.

Konkurenční Steam Winter Sale přijde později, a to 22. prosince a potrvá do 4. ledna, takže si budete moci přes Vánoce řádně vyzkoušet svůj nový hardware na zlevněných titulech, pokud se tedy nějaký pod stromkem objeví. Svou akci On the House si přichystal také Origin, jenž zdarma nabízí hru Jade Empire: Special Edition. V tomto případě se vyplatí neváhat a hru si přidat do své kolekce, neboť nabídka může rychle zmizet. Instalovat si ji budete moci později.

Zdroj: Hexus.net
reklama