reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP a Oracle zaznamenaly úspěch s programem Application Modernization Initiative

7.1.2008, Jan Vítek, aktualita
HP a Oracle zaznamenaly úspěch s programem Application Modernization Initiative
Společnosti HP a Oracle se pochlubily úspěchem programu Application Modernization Initiative (AMI), který zákazníci využívají pro modernizaci zastaralých systémů a jejich upgrade na moderní IT infrastruktury. Tento program byl prvně představen...
Společnosti HP a Oracle se pochlubily úspěchem programu Application Modernization Initiative (AMI), který zákazníci využívají pro modernizaci zastaralých systémů a jejich upgrade na moderní IT infrastruktury. Tento program byl prvně představen na konferenci Oracle OpenWorld 2006.
Jedná se o výsledek spolupráce několika výrobců dodávajících specializovaný hardware, software a služby, díky čemuž je možné provést snadný přechod na infrastrukturu založenou na otevřených standardech. Jako poslední tento program využila Švédská správa daní. HP kvůli pokračujícímu nárůstu poptávky již ztrojnásobilo kapacitu svého HP Mainframe Modernization Centre of Excellence, které se nachází v Madridu a má program AMI na starosti.

AMI staví na platformě Oracle Grid Computing s funkcemi SOA. Ta je složena z Oracle Database 10g s Real Application Clusters, Oracle Fusion Middleware a Oracle Enterprise Manager/Grid Control. Vše pak běží na počítačových systémech HP s procesory Intel Itanium (např. servery HP Integrity) a využívá HP Virtual Server Environment a prostředky HP Software Business Technology Optimization.

Zdroj: TZ HP
reklama