reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Hybridní tablet Fujitsu Stylistic Q702 se představuje

18.7.2012, Jan Vítek, aktualita
Hybridní tablet Fujitsu Stylistic Q702 se představuje
Společnost Fujitsu si připravila velmi zajímavé mobilní zařízení v podobě hybridního tabletu Stylistic Q702, který tak funguje jako tablet i notebook. Zmiňovali jsme se o něm již dříve, ovšem nyní byly poskytnuty nějaké informace navíc....
Společnost Fujitsu si připravila velmi zajímavé mobilní zařízení v podobě hybridního tabletu Stylistic Q702, který tak funguje jako tablet i notebook. Zmiňovali jsme se o něm již dříve, ovšem nyní byly poskytnuty nějaké informace navíc. Nabídne nám plnohodnotnou klávesnici i dotykový displej a výkon procesorů Intel Core i5 a i3 vPro generace Ivy Bridge. Bez klávesnice má přitom hmotnost pouze 850 gramů.





Fujitsu Stylistic Q702 má také rozhraní 3G/UMTS nebo 4G/LTE pro mobilní přenos dat, vedle toho široké možnosti zabezpečení skládající se z biometrického snímače otisků prstů, podpory technologie Computrace, zabezpečení pevného disku a BIOSu heslem, integrovaného modulu TPM (Trusted Platform Module) a technologie Intel Anti-Theft.





Antireflexní displej má úhlopříčku 11,6" a jedná se o typ IPS s dotykovou vrstvou reagující na prsty i stylus. V klávesnici pak je čtyřčlánková baterie, ethernetový port a obrazový výstup D-Sub, zatímco samotný tablet má USB 3.0 a 2.0, čtečku karet SDHC a HDMI. Uvnitř je však také akcelerometr, gyrometr, magnetometr a snímač okolního osvětlení. SSD úložiště má až 256 GB (bez plného šifrování disku), nebo 128 GB (s plným šifrováním disku), pak tu je RAM s kapacitou 4 GB a o grafiku se postará integrované jádro HD Graphics 4000.

Cena této novinky byla stanovena na 28000 Kč (nebylo zmíněno, zda s daní nebo bez) a dostupnost od tohoto podzimu. Evidentně se také již dočkáme (alespoň podpory) Windows 8.

Zdroj: TZ Fujitsu
reklama