reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HyperX Pulsefire Haste: lehká herní myš se symetrickým tělem

29.10.2020, Jan Vítek, aktualita
HyperX Pulsefire Haste: lehká herní myš se symetrickým tělem
Od HyperX se na trh dostává nová herní myš, která představuje další odlehčený model využívající děravý plášť. HyperX Pulsefire Haste má také symetrické tělo, ovšem přesto se nebude hodit levákům stejně dobře jako pravákům.
HyperX Pulsefire Haste je tak další přírůstek do rodiny Pulsefire a jde o další model myši s děravým tělem, což je nový hit mezi výrobci, kteří se snaží přinést co možná nejlehčí myši, snad abychom se jejich neustálým posouváním po stole moc neunavili. Tato sama o sobě váží 59 gramů. 
 
 
Jinak ale Haste vypadá na klasickou herní myš s protáhlým tělem, které má padnout do celé dlaně. To má sice symetrický tvar, jenže ten stejně ocení více praváci, kteří mají pro svůj palec připravena dvě postranní tlačítka. Při držení myši v levé ruce bychom je mohli používat jen s obtížemi, i když zvyknou se dá na leccos. 
 
 
Máme tu také další obvyklý doplněk odlehčených myší, a to lehký a velice flexibilní "HyperFlex USB" kabel s pletenou izolací. Myš dále využívá moderní optický senzor Pixart 3335 s rozlišením až 16.000 dpi, přičemž ve výchozím režimu jsou na vrchní tlačítko umístěné vedle kolečka namapovány čtyři režimy se 400, 800, 1,600 a 3200 dpi. 
 
 
Hlavní tlačítka využívají pozlacené spínače TTC Golden Micro Dustproof s ratingem 60 milionů stisků a celkově využívá šest programovatelných tlačítek včetně kolečka, které má RGB podsvícení. Konfiguraci myši budeme moci upravovat pomocí softwaru HyperX Ngenuity, který bude data ukládat do její vlastní paměti. Ta ale dokáže uložit pouze jeden profil. 
 
Celkové rozměry HyperX Pulsefire Haste (HMSH1-A-BK/G) jsou 124 x 38 x 67 mm, hmotnost bez kabelu činí 59 gramů a s 1,8m kabelem pak 80 gramů. Cena myši pro evropský trh činí 60 eur. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama