reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

i-mate ohlašuje 4 nové handheldy

13.9.2004, Petr Hájek, článek
i-mate ohlašuje 4 nové handheldy
Společnost i-mate oficiálně ohlásila hned 4 novinky podporující GSM/GPRS - modely i-mate SP3, i-mate SP3i, i-mate PDA2k a i-mate JAM, jež se všechny nachází v posledním stádiu výroby a budou na trhu co nevidět. Všechny handheldy používají jako operační systém Microsoft Windows Mobile a byly dle vlastních slov firmy navrženy s ohledem na snadnou implementovatelnost do každodenního života mobilního prvouživatele i profesionála. Podívejme se tedy na první dostupné informace, kterých zatím bohužel není příliš.
i-mate SP3

Typ i-mate SP3 (stříbrný vlevo) má být jakýmsi základním modelem nabídky, přesto nabízejícím vestavěný digitál, podporu MMS i Bluetooth a celou řadu dalších obvyklých MS Smartphone aplikací - Pocket Outlook, Windows Media Player, Internet Explorer, MSN Messenger, Hry atd.

i-mate SP3i

Smartphone i-mate SP3i (vpravo nahoře) nabízí obdobné funkce jako předchozí zmíněný model, pouze u něj navíc najdeme namísto tlačítek ovládací joystick, i zde je 16bitový displej. Zaměření na mobilní zábavu potvrzuje i fakt, že smartphone bude doprovázet několik multiplayerových online her.


i-mate JAM

Pozornému čtenáři jistě neunikne, že i-mate JAM je převlečený kounikátor HTC Magician o kterém jsme na našich stránkách mluvili sotva před týdnem. Doufejme, že se ve finální verzi i-mate JAM objeví 128 MB RAM, původních 64 MB totiž není na komunikátor u kterého se očekávají čilé datové výměny a běh mnoha aplikací právě příliš. Displej úhlopříčky pouhých 2,9" (74 mm) zachovává tradiční rozlišení PPC platformy, jeho 240 x 320 pixelů však díky menší úhlopříčce bude působit ostřeji. Handheldu bude patrně chybět Wi-Fi, což se dá s ohledem na následující model jistě prominout...

i-mate PDA2k

Neboli též mmO2 XDA III či T-Mobile MDA III nabízí Bluetooth i Wi-Fi modul a řadu dalších highendových vlastností, samozřejmě identických s oběma uvedenými přístroji.
reklama