reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

In Win 301: moderní skříň pro Micro ATX

4.5.2017, Jan Vítek, aktualita
In Win 301: moderní skříň pro Micro ATX
Společnost In Win dnes přispěla k nabídce skříní určených především pro základní desky formátu Micro ATX. Jedná se o moderní model In Win 301 patřící mezi minitowery se zdrojem nahoře. Určen je i pro výkonné sestavy.
In Win 301 přichází ve dvou verzích, které se liší svým zbarvením laděným do černé nebo bílé barvy s oranžovými či modrými detaily. Zaměřuje se na uživatele, kteří už nepotřebují velké základní desky formátu ATX a bohatě si vystačí i s Micro ATX, případně Mini ITX, neboť tyto desky se do třistajedničky vejdou samozřejmě také.





Celkové rozměry skříně jsou 365 x 208 x 370 mm a výrobce ujišťuje, že použité materiály a kvalita výroby zcela odpovídá většímu modelu 303. I tato nová skříň je tak vyrobena z 1,2 mm tlustého plechu SECC a celou její levou bočnici tvoří temperované sklo, takže z tohoto pohledu opravdu není důvod k nespokojenosti. Skleněná bočnice využívá podobné přichycení jaké najdeme i na novějších skříních Lian Li. Stačí ji tak na vhodných místech stisknout, aby se uvolnila a stejně snadným způsobem ji můžeme zase přichytit.





Přední panel skříně 301 nese veškerá tlačítka, kontrolky a porty, a to základní výbavu dvou USB 3.0 a dvou 3,5mm audio. Dovnitř můžeme nacpat jeden 3,5" disk, nebo namísto něj 2,5" zařízení a pak tu jsou ještě dvě další vyhrazené 2,5" pozice. Pak tu je místo pro čtyři karty, což odpovídá formátu Micro ATX, pro chlazení můžeme využít dvě přední 120mm pozice vhodné i pro 240mm radiátor a pak tu jsou dvě další 120mm pozice dole a jedna vzadu. Procesorové chladiče mohou být vysoké až 158 mm a karty mohou mít na délku až 330 mm, což je postačující.





Výrobce dále myslel na správu kabeláže, pro niž připravil na vhodných místech úchyty a pak nabízí i vzpěru pro opření těžkých karet, aby se snad pod vlastní vahou nepoškodily (nebo nezničily desku). Samozřejmostí jsou také prachové filtry.

Co se týče pozice zdroje, pro něj jsou připraveny jen takové montážní otvory, které jej umožní orientovat ventilátorem dolů, takže zdroj samotný se zde bude podílet na vyfukování teplého vzduchu od procesoru. Ve skříni ale nebude skrz boční sklo vidět, protože to je v jeho místě začerněno.

In Win 301 přijde v obou barvách na trh již brzym a to za doporučených 69 dolarů, což není moc vysoká cena.

Zdroj: Hexus.net
reklama