reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

In Win 805: prosklená skříň s USB Type-C

25.8.2015, Jan Vítek, aktualita
In Win 805: prosklená skříň s USB Type-C
Společnost In Win Development Inc. si připravila počítačovou skříň, jejíž tělo je vyrobeno z kombinace hliníku a temperovaného skla, které se nachází na bocích i vepředu. Co nám tedy nová 805 nabídne?
In Win 805 využívá tedy kvalitní materiály, a to hliníkovou kostru a pak 3 mm tlusté temperované sklo, které je tak kouřově zbarveno. Z něj je vyroben přední panel a také obě bočnice, takže tato skříň bude v podstatě průhledná, pokud nám tedy nebude ve výhledu překážet nainstalovaný hardware. Logicky se tedy musíme připravit na to, že její údržba bude náročnější, pokud tedy budeme chtít, aby sestava vypadala k světu.





Skříň patří mezi Middle Towery, takže je připravena pro desky Mini ITX, Micro ATX nebo nejlépe ATX, pro něž má připraveno osm záslepek. K dispozici bude ve třech verzích, jež se ale budou lišit pouze zbarvením detailů, a to černým, zlatým či červeným, přičemž první dvě mají logo výrobce podsvíceny bíle a třetí pak červeně.





Uvnitř modelu 805 se nachází dvě pozice pro 3,5" či 2,5" úložná zařízení a pak další dvě pouze pro 2,5". Dovnitř se vejdou až 320 mm dlouhé karty a až 156 mm vysoký procesorový chladič. Pro chlazení vzduchem můžeme využít dvě přední pozice pro 120/140mm ventilátory, vzadu je již nainstalován jeden 120mm kousek a pak tu jsou už jen dvě spodní 120mm pozice na místě diskové šachty. S ventilátory to tedy In Win nepřehání a tomu odpovídá také prostor pro případné radiátory vodního chlazení. Vepředu je to maximálně 280mm s tloušťkou 60 mm a pak můžeme nainstalovat jeden dozadu namísto ventilátoru.

Přední panel nabídne dva audio konektory, jeden port USB 3.0, dva USB 2.0 a dokonce i jeden USB 3.1 typ C. Rozměry skříně jsou 476 x 205 x 455 mm (V x Š x H), přičemž hmotnost výrobce neuvádí, stejně jako dostupnost a cenu.

Zdroj: TZ In Win
reklama