reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

In Win tòu 2.0: prosklená skříň se zrcadlovým efektem

28.3.2017, Jan Vítek, aktualita
In Win tòu 2.0: prosklená skříň se zrcadlovým efektem
Společnost In Win se rozhodla modernizovat svou skříň tòu na verzi 2.0, což představuje využití zrcadlového skla. Ze skříně se tak rázem stal zrcadlový mnohostěn, v němž si můžete zkontrolovat účes, ale rozsvícený interiér to dokáže změnit.
In Win tòu 2.0 je tak přepracovaná verze starší skříně z roku 2013, a to v moderním duchu. Dnes totiž výrobci skříní mají novou módu, a to temperované sklo namísto prostého plexiskla, které lépe vypadá a je daleko ušlechtilejší materiál. Na druhou stranu je těžší, dražší a snadněji rozbitelné, takže skříň jako In Win tòu 2.0 rozhodně není dělaná pro časté přenášení. Zde ale dostalo použití skla nový rozměr.





Jak je vidět z fotografií, prosklená je úplně celá skříň a z první to také vypadá, že si budeme moci nechat přední panely kovové a zbytek skleněný. Zdání ale klame. Jde totiž o to, že kvůli zrcadlovému povrchu je skleněný kabátek neprůhledný a vypadá jako prosté zrcadlo, dokud se uvnitř nerozsvítí. Jde zkrátka o stejný efekt jako vidíme v řadě filmů, kde jsou vyšetřovací místnosti vybaveny zrcadlem s potemnělým prostorem za ním, odkud se dá místnost sledovat. Skříň si takto můžete prohlédnout i na následujícím videu.


Právě proto jde o celou speciální sadu, která nabídne také novou konektivitu a především přibalený zdroj Signature Series SIV-1065W vybavený podsvícením pomocí LED.






Zrcadlové panely skříně In Win tòu 2.0 drží pohromady silný rám z hliníku, přičemž panely samotné jsou 5 mm tlusté, montážní šroubky mají schované pod ventilačními panely a pro nastavení intenzity vnitřního osvícení, a tedy i propustnosti zrcadlových panelů, tu poslouží nový dotykový panel na vrchu skříně. Dole jsou zase tři porty USB 3.0 typu A a pak i jeden USB 3.1 typu C vedle dvou audio konektorů.





Dovnitř skříněse dají nacpat i desky formátu EATX s 8 sloty, až 345mm grafika bez nutnosti demontáže HDD pozic (těch je pět) a pak také až dva 360mm radiátory a až 185 mm vysoký procesorový chladič. Skříň tak nebude žádný střízlík, však její rozměry jsou 812 x 412 x 800 mm a hmotnost 16,3 kg. S instalovanými komponenty se tak může hmotnost velice snadno dostat nad 20 kg.





Dodávaný 1065W zdroj je také částečně prosklený, a to na svých stranách, kudy bude především zářit světlo vnitřních LED. Jde ale také o vysoce účinný zdroj (až 92 procent) se 165mm ventilátorem a pětiletou zárukou. Firma In Win už neprozradila, kolik si za tuto skříň bude žádat a kdy bude dostupná. Nicméně zřejmé je to, že asi půjde o limitovanou edici, neboť každá skříň bude mít své číslo.

Zdroj: Hexus.net
reklama