reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Inovativní Wi-Fi router WNDR4700 od Netgearu

13.1.2012, Jan Vítek, aktualita
Inovativní Wi-Fi router WNDR4700 od Netgearu
Společnost Netgear mezi novinky zařadila i Wi-Fi router s označením WNDR4700, jenž je označen za inovativní především kvůli tomu, že tvoří výkonnou kombinaci se síťovým úložištěm. Za své schopnosti ostatně dostal ocenění „CES 2012 Innovations...
Společnost Netgear mezi novinky zařadila i Wi-Fi router s označením WNDR4700, jenž je označen za inovativní především kvůli tomu, že tvoří výkonnou kombinaci se síťovým úložištěm. Za své schopnosti ostatně dostal ocenění „CES 2012 Innovations Design and Engineering Award“.





Jako první model nabízí možnost spouštění aplikací z Netgear App Store, které dále rozšíří jeho schopnosti. Obsahuje také 2TB pevný disk, které můžeme v budoucnu nahradit jiným s vyšší kapacitou a také dva porty USB 3.0 pro rozšíření celkové kapacity.

Dále tu nechybí podpora Apple Time MAchine, Apple Bonjour a funkce ReadySHARE Cloud pro připojení k uloženým datům z různých zařízení s iOS či Android, pro což může posloužit i multimediální aplikace pro streamování multimédií. Router také nabídne přenosové rychlosti až 900 Mbps bezdrátově díky kombinaci 2,4 a 5GHz pásem, klasické Ethernetové rozhraní má v gigabitovém provedení a dále tu nechybí automatické QoS, podpora DLNA, rodičovská kontrola, měření síťového provozu, apod.
Netgear Media Storage Router WNDR4700 přijde na trh v létě, přičemž jeho cena bude stanovena později. Bezesporu bude totiž záviset i na vývoji cen pevných disků.

Více informací na stránkách výrobce (viz zdroj).

Zdroj: TZ Netgear
reklama