reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Inteligentní displej přináší řadu zajímavých informací

31.12.2013, PR článek , inzerce
Inteligentní displej přináší řadu zajímavých informací
Moderní multifunkční tiskárny dokáží provozovateli samy nahlásit potřebu výměny toneru, docházející papír či dopředu upozornit na blížící se servisní prohlídku – to jsou již poměrně běžné funkce. Nyní o těchto akcích ale navíc dovedou i efektivně informovat.

Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.


Koncový uživatel totiž doposud neměl možnost ověřit si, v jaké fázi se požadavek nachází, případně kdy může očekávat vyřešení nastalé situace. Konica Minolta proto představila u svých multifunkčních A3 tiskáren novou unikátní funkci, která přímo na panelu tiskárny zobrazuje nejen aktuální, ale i minulé požadavky a zásahy na dané zařízení. Každý uživatel tak nyní může jednoduše zjistit, kdy požadavek vznikl, sledovat jeho aktuální stav a předpokládaný čas vyřešení.


Informace přímo na displeji


Nová funkce eCON display, jak už sám název napovídá, navazuje na oblíbený zákaznický portál Konica Minolta eCON. Ten zákazníkům zobrazuje soubor těchto informací již řadu let. Zatímco portál eCON se zaměřuje především na správu většího tiskového parku, eCON display je určen primárně uživatelům jednotlivých strojů. Přímo na displeji jsou k dispozici všechny informace, které jsou pro toto zařízení a uživatele důležité, a to ve snadno pochopitelné a souhrnné formě. Ve spojení s moderním dotykovým displejem je tak ovládání zařízení velice podobné práci s chytrým telefonem nebo moderním tabletem.






Bonusové informace navíc


Aplikace pamatuje také na multikulturní prostředí ve firmách. Proto umí s uživatelem komunikovat nejen ve výchozím nastaveném jazyce, ale v každém okamžiku nabízí také snadné přepnutí do jiného jazyka.





Mimo souhrnných informací nabízí eCON display také detaily o jednotlivých zakázkách – například jméno, fotografii a kontakt na technika, který zakázku přijede řešit.





Dalším příjemným bonusem jsou návody ke stroji, které si uživatel může prostudovat na displeji nebo si je přímo vytisknout.
reklama