reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

IO Interactive potvrzují Project 007, do světa her vtrhne James Bond

20.11.2020, Jan Vítek, aktualita
IO Interactive potvrzují Project 007, do světa her vtrhne James Bond
Společnost IO Interactive, která nám dala především sérii Hitman, ukořistila práva ke stvoření hry o světově nejznámějších tajném agentovi. Tentokrát tak už nepůjde o Agenta 47, ale o charizmatického 007.
Dá se tak říci, že pokud má někdo vyvinout hru o Jamesu Bondovi, dánští IO Interactive rozhodně patří mezi studia, kterým se to může povést. A to samozřejmě ne proto, že vyvíjí hry, jejichž hrdina je také agent s číslem, ale proto, že série Hitman může být výslednému Projektu 007 do jisté míry podobná. Ostatně i dle PCGameru jsou hry série Hitman značně ovlivněny filmy o Bondovi z éry Daniela Craiga. 
 
 
IO Interactive už dříve připravili několik indicií rozesetých přes sociální sítě, které ukazovaly na hru o Jamesu Bondovi. Nyní už ale přišli s videem, které to potvrzuje, i když nám navíc neřekne v podstatě nic. Ukazuje jen scénku, která vede k ikonickému pohledu skrz hlaveň pušky a pochopitelně nemůže být doprovázena jinou hudbou, než skladbou Johna Barryho, kterou jsme poprvé slyšeli už v roce 1962, kdy se objevil první film série (Dr. No). 
 
 
Nyní už byla také spuštěna webová stránka 007.ioi.dk, kde se můžete zaregistrovat pro zasílání novinek. Tam se také dozvíme, že Project 007 je (jak jinak) jen pracovní název hry, která bude založena na originálním příběhu, který se bude týkat samotného vzniku legendy 007. 
 
Fanoušci se ale zatím nemusí moc vzrušovat, neboť IO Interactive v této době stále ještě pro tuto hru nabírají vývojáře, takže tu si zahrajeme až za několik let.  
reklama