reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

JOYCE ČR představuje nové produkty

24.10.2007, Marek Štelčík, aktualita
JOYCE ČR představuje nové produkty
Společnost JOYCE ČR, přímý dovozce komunikačních zařízení značek WELL a ASUS pro Českou a Slovenskou republiku, představila na veletrhu INVEX několik novinek z oblasti WiFi, Powerline a switchů, ale především produkty a řešení z oblasti...
Společnost JOYCE ČR, přímý dovozce komunikačních zařízení značek WELL a ASUS pro Českou a Slovenskou republiku, představila na veletrhu INVEX několik novinek z oblasti WiFi, Powerline a switchů, ale především produkty a řešení z oblasti IP telefonie. Představena byla IP ústředna WELL ePBX-100. Ústředna má kapacitu až 100 účastníků (poboček) a garantuje 13 současných hovorů (v průchozím režimu), ale zvládne jich až dvakrát tolik v připojení pouze přes WAN. Další novinkou je VoIP brána WELL Gate3512, která v sobě však integruje také WiFi Access Point, 4-portový switch, Firewall a internetovou bránu s NAT a DHCP. WiFi část vyniká nevídaným počtem 9 provozních režimů: HomeGateway, Access Point, klientský režim - Ad-Hoc, čistý klientský režim (bez NAT), klientský režim s NAT (WISP), universal repeater, universal repeater + WISP, WDS a WDS + repeater. Do VoIP kategorie patří i novinka v koncových zařízeních telefon WELL YV3. Telefon pracuje na protokolu SIPv2 nebo SIPS (tedy šifrovaně).



Jako jeden z mála telefonů také podporuje funkce ENUM, tedy např. volání zcela zdarma. V oblasti WiFi zařízení byl také představen WELL PCIa/g klient pro bezdrátové připojení pomocí standardů IEEE 802.11a/b/g/h. Umožňuje přenos dat rychlostí až 108 Megabitů za sekundu (Mbps) v bezlicenčním frekvenčním pásmu 2,4 GHz i 5 GHz díky technologii Super AG, kterou přináší chipset Atheros. Novinkou je také Ethernet Firewall Router ASUS RX3041 se čtyřmi porty. Od letošního léta má firma JOYCE ČR v portfoliu také switche ASUS. Nejnovějším z nich je GX2008EX, který je vzhledem k podpoře Power over Ethernet (PoE) na všech osmi portech switche vhodný tam, kde je nutné vyřešit nepřetržité napájení připojených síťových zařízení (např. VoIP telefony, IP kamery apod.).

Dále společnost JOYCE ČR představila na veletrhu INVEX svůj nový vizuální styl. Změna je patrná už na první pohled v logu firmy, které dostalo novou grafickou podobu. Zachovány jsou typické barvy žlutá a modrá, které nově doplňuje oranžová a šedá. Součástí nové grafiky je i nový slogan „1-2-3. Spojeno“, který dobře koresponduje s hlavní činností firmy tak jako nová vize firmy: „Spojení se světem je úžasná věc, když víte, jak na to,“ oznámila sama společnost.

Zdroj: Joyce
reklama