reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

K vybraným CPU i kartám AMD dostaneme DX12 hru Hitman zdarma

17.2.2016, Jan Vítek, aktualita
K vybraným CPU i kartám AMD dostaneme DX12 hru Hitman zdarma
AMD dnes ohlásilo novou nabídku, v jejímž rámci si budeme moci u vybraných prodejců koupit procesor AMD FX nebo grafickou kartu Radeon a dostat hru Hitman zdarma. Jakého hardwaru se to tedy konkrétně týká a jaké jsou další podmínky?
Další hrou zdarma v nabídce firmy AMD je tedy nový Hitman od IO Interactive, který bude jednou z AAA her zahrnujících podporu moderního API DirectX 12. Tvůrci tak slibují využití nejnovějších grafických technologií a samotná hra se u nás bude prodávat za 1099 Kč, přičemž první část vyjde 11. března 2016. Proč první část? Jak už jsme psali, Hitman vyjde v rozkouskované podobě, tedy s úvodní epizodou v březnu a pak mají po cca měsíčních prodlevách následovat další epizody. Pokud se nerozhodnete pořídit za zmíněnou částku hned celou hru, bude to ve výsledku o nějakých 100 Kč dražší. A ještě je třeba poznamenat, že ve dnech od 19. do 22. února proběhne PC betatest, v jehož rámci si budete moci hru vyzkoušet zdarma.





Hitman má tedy umožnit využití asynchronních shaderů pod DirectX 12, takže bude moci odstartovat další srovnávání karet AMD a NVIDIA, jak se s tímto vypořádají. Vedle toho bude podporovat AMD Eyefinity a ultraširoké obrazovky, stejně jako super-sample anti-aliasing.

AMD nás informovalo, že se tato akce týká vybraných obchodů. U nás jsou to konkrétně e-shopy Alza a CZC.cz, kde akce již odstartovala a potrvá do samotného konce dubna, anebo do té doby, až dojdou kupóny s kódy. A co se týče hardwaru, k němuž kupón dostaneme, je to jednoduché. Platí to buď pro karty AMD Radeon R9 390/390X nebo kterýkoliv procesor AMD FX v BOXované podobě se šesti nebo osmi jádry.

Zdroj: TZ AMD
reklama