reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Kingston přichystal novou nabídku modulů HyperX Predator a Fury DDR4 RGB

24.7.2020, Jan Vítek, aktualita
Kingston přichystal novou nabídku modulů HyperX Predator a Fury DDR4 RGB
Společnost Kingston dnes ohlásila, že její HyperX představuje nové moduly Predator a Fury DDR4 RGB, které byly vylepšeny s ohledem na výkon i kapacitu. Těšit se tak můžeme na moduly oficiálně zvládající efektivně až 4800 MHz. 
Jde tak o novinky pro řadu výkonných HyperX Predator DDR4 RGB i cenově výhodnějších HyperX Fury DDR4 RGB, což platí pro samostatné moduly i celé sady. Obě řady přitom jsou vyzbrojeny certifikacemi Intel XMP a také AMD Ready for Ryzen.
 
 
HyperX Predator DDR4 RGB nově nabízí efektivní takty až 4800 MHz s latencemi od CL12 po CL19, přičemž overclockeři budou mít možnost tyto paměti vyhnat ještě mnohem výš, ostatně výrobce zmiňuje, že před několika týdny byl právě s řadou Predator dosažen takt 6600 MHz. 
 
 
K dispozici jsou pak v baleních po jednom, dvou, čtyřech i osmi modulech s kapacitami 8 GB, 16 GB a 32 GB, přičemž celé sady končí na celkové kapacitě 256 GB. A samozřejmě tu máme také RGB podsvícení různými efekty, které lze nastavit pomocí softwaru HyperX Ngenuity. 
 
 
HyperX Fury DDR4 RGB představují levnější řešení, ale jejich takty také končí na 3600 MHz při CL18. Kapacita se pak šplhá až na 128 GB v případě sad čtyř modulů a dle tabulky dole jde v jejich případě pouze o moduly s kapacitou 32 GB, takže nízké ceny nečekejme. 
 

Dle Kingstonu ale jsou aktuálně HyperX Fury v nabídce s takty 2400 až 3733 MHz a CL15 až CL19. Kapacity začínají v rámci celé této řady na 4 GB na modul, takže zasahují i do populární nabídky 2x 8 GB DDR4-3200.
 
Zdroj: Hexus.net
 


reklama