reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Konica Minolta inovovala sérii svých černobílých multifunkcí

17.2.2014, PR článek , inzerce
Konica Minolta inovovala sérii svých černobílých multifunkcí
Systém ovládání chytrých telefonů či tabletů se stále více sjednocuje i se špičkovými multifunkčními tiskárnami. Důraz na intuitivní a interaktivní ovládání klade i Konica Minolta, která v tomto duchu inovovala celou sérii černobílých zařízení kategorie „e“.

Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.


Konica Minolta tak úspěšně završila poslední fázi inovačního procesu svých vlajkových multifunkčních zařízení. Po modernizaci barevné řady přístrojů společnost nabízí zákazníkům nejnovější funkce také v rámci černobílé série „e“. Základem je přátelský a jednoduchý systém ovládání, jednotný pro všechna zařízení a možnost přizpůsobit činnost tiskárny vlastním požadavkům.

Nejviditelnější změnou je nový řídící panel vybavený dotykovým displejem s funkcí „Multitouch“. Uživatele zde čeká analogické ovládání zařízení pomocí pohybu prstů, tak jak jej znají z práce s chytrými telefony nebo tablety.



Devítipalcový displej umožňuje také okamžitý přístup na internet. Zákazníci mohou navštívit obchod Konica Minolta bizhub MarketPlace, kde jsou k dispozici další doplňkové aplikace. Díky nim je možné dále rozšířit základní funkce například o tisk a skenování ve spojení s platformou MS SharePoint a cloudovými službami nebo využívání přednastavených papírových šablon, jako je milimetrový papír.

Novou funkcí u inovovaných černobílých multifunkční je eCON display. Jak již sám název napovídá, výrobce jím navazuje na zákaznický portál Konica Minolta eCON. Zatímco tento portál se zaměřuje hlavně na správu většího tiskového parku, eCON display je určen primárně uživatelům jednotlivých strojů. Na displeji jsou k dispozici všechny informace, které jsou pro toto zařízení a uživatele důležité, a to ve snadno pochopitelné a souhrnné formě.



Přístroje řady bizhub 224e, 284e, 364e, 454e a 554e rovněž disponují funkci inteligentního skenování dokumentů a automatického převodu do editovatelné podoby v běžných formátech Microsoft Office či PDF/A. Software je již součástí zařízení, není tedy nutné investovat další finanční prostředky do firemního IT.

Inovovaná černobílá zařízení by své zákazníky mohla najít mezi středně velkými firmami nebo ve veřejné správě.
reklama