reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Kyocera uvádí na trh nové A3 multifunkce

9.1.2013, Jan Vítek, aktualita
Kyocera uvádí na trh nové A3 multifunkce
Společnost Kyocera Document Solutions se rozhodla vypustit do světa dva nové modely multifunkčních zařízení pro formát A3. Jedná se o FS-C8520MFP a FS-C8525MFP určené pro menší společnosti, kterým nabídnou tisk v barvě a slib snadné ovladatelnosti,...
Společnost Kyocera Document Solutions se rozhodla vypustit do světa dva nové modely multifunkčních zařízení pro formát A3. Jedná se o FS-C8520MFP a FS-C8525MFP určené pro menší společnosti, kterým nabídnou tisk v barvě a slib snadné ovladatelnosti, kompaktního designu, nízké pořizovací ceny a také nákladů na vlastnictví, čili TCO - Total Cost of Ownership. U nás je jejich výhradním distributorem firma Janus.





Oba modely nabídnou tisk v rozlišení 600 x 600 dpi s "multibitovým rozšířením" až na 9600 x 600 dpi. Rychlost tisku je až 25 či 13 stran za minutu (A4 a A3), první barevná kopie z tiskárny vyjede do 12 sekund po zapnutí a černobílá o 2 sekundy dříve. tiskové náklady jsou 0,26Kč za černobílou A4 kopii a 1,63Kč za barevnou kopii (5% a 20% pokrytí).

Kyocera se také chlubí, že nové modely mají oproti starším nižší spotřebu o 20 % (TEC - Typical Energy Consumption), příkon v režimu spánku je pouze 0,9 W a disponují také technologií HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions), která optimalizuje výkon a umožňuje uživatelům přidat softwarové aplikace dle výběru. Je tu například možnost instalace terminálu tiskového řešení MyQ.

Dále se máme těšit ze snadné údržby, neboť na uživateli se žádá jen výměna toneru a válec s vývojnicí mají vydržet 200000 stran. Cenu ani dostupnost distributor nezmínil.

Zdroj. TZ Janus
reklama