reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

LEGO Worlds: útok na Minecraft přijde v únoru

1.12.2016, Jan Vítek, aktualita
LEGO Worlds: útok na Minecraft přijde v únoru
Společnosti Warner Bros. Interactive a TT Games oznámily, že jejich LEGO Worlds bude vypuštěna ve finální verzi ke konci února 2017. Tato hra přitom byla už rok a půl na Steam Early Access, kde získala velice slušné hodnocení.
Zákazníci, kteří se odhodlali LEGO Worlds hrát na Steam Early Access, dali tomuto titulu celkově 81% hodnocení a pokud bychom počítali jen nedávná hodnocení, bylo by to dokonce 88 %, takže je znát, že se hra postupně zlepšuje. Je také již evidentně téměř dokončena a vydána má být dle zástupců Warner Bros. Interactive a TT Games dne 24. února 2017.





Na první pohled to je obdoba oblíbeného Minecraftu, kde budeme se svou postavičkou tvořit okolní kostičkovaný svět, ale tvůrci LEGO Worlds slibují možnost tvořit, ničit a vůbec dělat vše možné, co nás napadne na cestě stát se Mistrem stavitelem. A co konkrétního budeme moci dělat? To nejlépe ukáže následující video.


Krom klasického stavění světa z virtuálních kostek lega tu jsou i objekty, které nemají zrovna kostičkovaný tvar, což jsou různá zvířátka, tráva, apod. To ale odpovídá opravdové stavebnici, neboť ta také neobsahuje jen pravoúhlé kostičky a to zvlášť platí pro její moderní verze. V LEGO Worlds se budeme moci prohánět lesem na koni, autem po závodní dráze, na hřbetu draka mezi hrady, vznášedlem v džungli, desktruktivní čtyřkolkou skrz domy nebo dokonce na hřbetu rejnoka v oceánu. To skutečně vypadá tak, že budeme moci dělat všechno, co nás napadne.

Otázka je, jakým způsobem k tomu dospějeme a to čítá vývoj a objevování. Své výtvory si budeme moci uložit s využitím editoru Brick-by-Brick, postavit si z nich svět dle libosti a zaplnut jej všemožnými tvory, mezi které patří i upíři nebo zombie. To budeme moci dělat i online společně s přáteli v jednom společném světě.

LEGO Worlds přijde na trh ve verzích pro Xbox One, PC a PlayStation 4. A právě majitelé verze pro PS4 budou mít jako první přístup k DLC LEGO Agents, a to tři měsíce před ostatními platformami.

Zdroj: LEGO Worlds, Steam

reklama