reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo představilo nový ultrabook ThinkPad T431s

18.3.2013, Jan Vítek, aktualita
Lenovo představilo nový ultrabook ThinkPad T431s
Od Lenova se na trh dostane nový ultrabook - model ThinkPad T431s, jenž má nabídnout nejtenčí tělo z celé série ThinkPadů T. Celý design má navíc být výsledkem zkoumání potřeb uživatelů po celém světě, což provedla firma NetGen. Výsledkem...
Od Lenova se na trh dostane nový ultrabook - model ThinkPad T431s, jenž má nabídnout nejtenčí tělo z celé série ThinkPadů T. Celý design má navíc být výsledkem zkoumání potřeb uživatelů po celém světě, což provedla firma NetGen. Výsledkem má být mimo jiného přepracovaný trackpad a velmi tenký rámeček kolem displeje.





ThinkPad T431s nabídne také mírně upravenou klávesnici, respektive její rozložení. Co se týče trackpointu a trackpadu, pak už z obrázku je vidět, že zmizela tlačítka vyhrazená právě pro trackpoint, jejichž funkce se tedy přesunuly přímo na velkou skleněnou plochu trackpadu, jenž podporuje Windows 8. Jakým způsobem toho ale Lenovo přesně dosáhlo, to se ještě uvidí.

Celý ultrabook vybavený 14" obrazovkou s rozlišením 1600 x 900 váží 1,63 kg a jeho tloušťka je 20,6 mm. Vyroben je z materiálu s příměsí uhlíku (vrchní kryt) a pak také z hořčíkových slitin. Uvnitř pak bude zástupce stále ještě aktuálních procesorů Intel Ivy Bridge s Turbo Boost a integrovanou grafikou, až 12 GB paměti RAM a na výběr bude mezi HDD a SSD. V nabídce bude i model s technologií vPro a možností využití dokovacích stanic.

ThinkPad T431s přijdou na trh v dubnu s cenou startující na 950 USD.

Zdroj: techPowerUp
reklama