reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li odhalil middle tower PC-10N

7.8.2013, Jan Vítek, aktualita
Lian Li odhalil middle tower PC-10N
Společnost Lian Li si připravila další celohliníkovou skříň s označením PC-10N, jež se řadí do široké rodiny middle towerů. Nabídne nám jednu specialitku, a sice možnost instalovat 240mm radiátor vodního chlazení na vyklápěcí černý rámeček...
Společnost Lian Li si připravila další celohliníkovou skříň s označením PC-10N, jež se řadí do široké rodiny middle towerů. Nabídne nám jednu specialitku, a sice možnost instalovat 240mm radiátor vodního chlazení na vyklápěcí černý rámeček umístěný nahoře nad trayem a jinak jde o celkem klasický model. Dostupný bude jako obvykle v černé a stříbrné barvě (PC-10NA a PC-10NB).





Lian Li PC-10N podporuje základní desky ATX či Micro ATX, k čemuž využívá tray složený z více kusů hliníkových příček. My jen můžeme doufat, že tato konstrukce bude dostatečně pevná a nebude se kroutit. K dispozici dále bude osm záslepek pro karty, dále dvě HDD klece pro až šest disků, dvě pozice pro SSD a tři 5,25" šachty.





Skříň má spodní pozici pro napájecí zdroj, jenž může být dlouhý až 300 mm, grafické karty mohou mít na délku stejně, ovšem díky odnímatelné horní šachtě to může být až 430 mm. Procesorový chladič pak může mít na výšku maximálně 155 mm.

Krom uvedené pozice pro 240mm radiátor tu jsou dvě 120mm ventilátorové pozice s prachovými filtry vepředu a pak tu jsou dvě další stejně velké vzadu a nahoře.

Doporučená cena této skříně je 115 euro a dostupnost je naplánována na 15. srpna.

Zdroj: techPowerUp
reklama