reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li PC-V359 a PC-Q36 s prosklenou střechou

12.6.2014, Jan Vítek, aktualita
Lian Li PC-V359 a PC-Q36 s prosklenou střechou
Lian Li na Computexu ukazovala řadu skříní, mezi nimiž vyčnívaly modely PC-V359 a PC-Q36, které ukazovaly své vrchní průhledné panely. Tyto skříně jsou určeny pro spíše menší sestavy s deskami Micro-ATX a Mini-ITX.
Lian-Li Industrial Co. vystavila své skříně PC-V359 a PC-Q36 v první řadě, kde mohly co nejlépe zaujmout procházející návštěvníky pomocí svých tvarů, vrchních krytů z plexiskla a také svými barvami. Lian Li totiž tradičně nabízí své hliníkové skříně ve stříbrné a černé barvě, ovšem nyní se rozhodla být v tomto ohledu trošku kreativnější, a tak budeme moci zakoupit i skříň v šampaňské zlaté nebo s kombinací tmavě červené a černé.




- klikněte pro zvětšení -


Řada skříní PC-V359 je určena pro základní desky Micro-ATX a jde o celkem klasický model typu Cube, čili kostka s vrchní částí určenou pro základní desku a spodní pro zdroj, disky, apod. Oba nové typy mají kromě odnímatelného průhledného panelu také vysunovací boční panely (vysunují se směrem vzhůru), takže k hardwaru by měl být dobrý přístup v každém případě. Navíc bude možné sejmout i přední panel a vyšroubovat ven šachty pro 3,5" disky, čili pak nám z celé skříně už na místě zbyde v podstatě jen opora pro základní desku se zadním panelem.





Lian Li PC-V359 podporuje grafické karty s delkou až 320 mm, procesorové chladiče do výšky 160 mm. V případě modelu PC-Q36 to jsou karty s délkou maximálně 300 mm, přičemž procesorový chladič může být vysoký až 170 mm. Obě skíříně pak mají společné to, že až dole ve předním panelu mají nenápadnou pozici pro tenkou optickou mechaniku a na bocích pak jsou dvě pozice pro 120mm ventilátory, přičemž pravý panel může nést 240mm radiátor vodního chlazení. Do levé části patří spíše ventilátory pro ofuk grafické karty.





V přední části pak máme dva porty USB 3.0 plus dva audio konektory, což je standardní výbava. Krom tenké optické mechaniky pak můžeme do PC-V359 nainstalovat až tři 3,5" pevné disky a jedno SSD, přičemž v případě PC-Q36 je to o jeden pevný disk méně.

PC-V359 a PC-Q36 se již chystají na americký trh, kde budou stát 179 USD a 149 USD.

Zdroj: TZ Lian Li
reklama