reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li se pochlubil skříní PC-TU100 ve tvaru kufříku

29.5.2013, Jan Vítek, aktualita
Lian Li se pochlubil skříní PC-TU100 ve tvaru kufříku
Firma Lian Li si připravila další originální skříň, která přichází s označením PC-TU100. Jde o přenosný model, což můžeme tvrdit jednak díky jeho nepřehlédnutelnému madlu a pak také díky tomu, že je určena pro základní desky formátu Mini...
Firma Lian Li si připravila další originální skříň, která přichází s označením PC-TU100. Jde o přenosný model, což můžeme tvrdit jednak díky jeho nepřehlédnutelnému madlu a pak také díky tomu, že je určena pro základní desky formátu Mini ITX. Dle výrobce by si ji tedy měli oblíbit především ti, kteří často cestují na LAN party a podobné akce, nebo si prostě svůj počítač berou s sebou třeba na chalupu.





Nicméně tato skříň nedokáže hostit výkonné sestavy, neboť je určena pro zdroje typu SFX a grafická karta je omezena délkou do 190 mm. Dále máme v této skříni s rozměry 158 x 275 x 242 mm a hmotností 1,77 kg místo pro dva 2,5" pevné disky či SSD a další můžeme umístit do pozice pro tenkou mechaniku, pokud se ji tedy rozhodneme nenainstalovat. Zdroj SFX může být dlouhý až 170 mm.





Co se týče chlazení, pak především tu poslouží přední 120mm ventilátor vybavený odnímatelným prachovým filtrem, který bude foukat přímo na desku a zdroj. Vedle něj už tu není žádné aktivní chlazení skříně. Lian Li zde také použilo svůj často používaný systém uzamykání bočnice. Ta drží pomocí čtyř plastových trnů, které je třeba stisknout, čímž se uvolní. Bočnici pak je třeba pro nasazení jen vhodně nasměrovat a nacvaknout.

Přední panel nám zde nabídne dva porty USB 3.0 a jako obvykle také dva audio konektory. Skříň bude k dispozici v černé či stříbrné barvě za cenu 110 USD, a to od konce června.

Zdroj: TZ Lian Li
reklama