reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li uvádí prototyp nové skříně a chce poradit

28.11.2013, Jan Vítek, aktualita
Lian Li uvádí prototyp nové skříně a chce poradit
Společnost Lian Li si připravila skříň PC-A51, respektive její prototyp, s nímž jí mají poradit uživatelé, od nichž chce zpětnou vazbu. Skříň tedy ještě není ve své finální podobně, ale přesto vypadá zajímavě. Podívejme se tedy na její design.
Lian Li PC-A51 můžeme považovat za zástupce Middle Towerů, ovšem nejde o klasického zástupce. Nejvíce jej ovlivnila pozice zdroje, která se přesunula dopředu, díky čemuž může být tato skříň nižší.





Vyrobena je pochopitelně z černě zbarveného hliníku, přičemž zatím vypadá trošku ušmudlaně a přední panel není zrovna pěkný, ovšem to snad Lian Li ještě doladí. A jako obvykle by měla být k dispozici také stříbrná verze z čistého nezbarveného hliníku.





Skříň je určena pro základní desky ATX (případně Mini-ITX a Micro-ATX) s maximálně sedmi kartami, vepředu má jednu mechanikovou a pět diskových pozic pro 3,5" disky, přičemž 2,5" zařízení se do nich vejde deset. Víc se jich sem kvůli pozici pro zdroj nevešlo. Základní verze také nabídne velké a jednoduché boční okno, které ukáže celou sestavu.





Velmi vhod tak přijde možnost vést kabely za trayem základní desky, kde je pro ně připraven prostor o šířce 2 cm. Maximální hloubka napájecího zdroje může být 16 cm, karty mohou být dlouhé až 28 cm a procesorové chladiče až 17,5 cm vysoké.

Co se týče chlazení, připraveny jsou 140mm ventilátory - jeden vepředu, dva nahoře a jeden vzadu. Nahoru pak můžeme vměstnat až 280mm radiátor vodního chlazení. Přední panel nabídne čtyři porty USB 3.0, jeden eSATA a samozřejmě audio konektory.

Pokud máte firmě Lian Li co sdělit, můžete poslat zprávu přímo jí, nebo zanechat komentář pod článkem na techPowerUp (viz zdroj).

Zdroj: techPowerUp
reklama