reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech G302 Daedalus Prime: speciál pro MOBA a RTS

4.11.2014, Jan Vítek, aktualita
Logitech G302 Daedalus Prime: speciál pro MOBA a RTS
Známý výrobce počítačových periferií, společnost Logitech, si připravil novou herní myš G302 Daedalus Prime, která je určena především pro hry typu RTS a MOBA. Jde tedy o myš především pro real-time strategie.
Logitech G302 Daedalus Prime MOBA byla dle výrobce navržena pro a testována profesionálními hráči se znalostmi her MOBA a RTS, a to včetně členů týmů Team SoloMid, Cloud 9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze a Invictus Gaming. Strategie typu RTS jistě dobře znáte, ale asi ne každý ví, co je to MOBA. Jde o zkratku slov Multiplayer Online Battle Arena, které označují hry přímo vycházející z žánru RTS. V nich hráč ovládá jednu postavu bojující ve světě RTS a snaží se zničit protivníkům tým. Je tedy zřejmé, že v těchto hrách se bude zuřivě klikat a důležitá je také přesnost pohybu ukazatele.





Myš je vybavena již známým senzorem Logitech Delta Zero a právě ten má zajistit přesný pohyb ukazatele, přičemž o pohotovou odezvu tlačítek se má postarat jistý "systém napínání kovových pružin". Těžko říci, co si pod tímto máme představit. Logitech mluví také o "pevném a okamžitém pocitu odezvy". Tlačítka ale mají vydržet úctyhodný počet 20 milionů stisků, což dle zprávy přepočítáno na profesionální hraní 15 hodin denně má stačit po dobu dvou let.





Konstrukce myši je odlehčená, takže sama bez kabelu váží jen 85 gramů. S 2,1 metru dlouhým kabelem pak má hmotnost 128 gramů a její rozměry jsou 114 x 65 x 35 mm. Hráč může využít jejích celkem šest programovatelných tlačítek, pod která můžeme uložit také makra, a to pomocí známé aplikace Logitech Gaming Software pro Windows 8.1, 8, 7 a Vista. Nastavení tlačítek se uloží do paměti samotné myši, stejně jak nastavení hodnoty dpi. Pro tu si můžeme zvolit celkem čtyři úrovně a mezi nimi samozřejmě i přepínat.

Myš bude k dispozici od tohoto měsíce za cenu 1299 Kč. Do nabídek obchodů však ještě nedorazila.

Zdroj: TZ Logitech
reklama