reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech přidal do nabídky myš G203 Prodigy vycházející z G100s

20.1.2017, Jan Vítek, aktualita
Logitech přidal do nabídky myš G203 Prodigy vycházející z G100s
Mezi levnější myši G se zařadí nový model Logitech G203 Prodigy, která navazuje na klasické modely jako G100s. Jde pochopitelně o herní myš, která má stranově souměrné tělo a základní nabídku tlačítek.
I když je myš Logitech G203 Prodigy označována za levnou, je třeba podotknout, že to je pouze ve vztahu k jiným herním periferiím této značky. A o nich se ví, že samy o sobě levné rozhodně nebývají. Konkrétně můžeme hovořit o doporučené ceně 45 eur v Evropě (cca 1200 Kč), přičemž na americkém trhu si ji lidé pořídí za 40 USD (1000 Kč). Ta reálná je však i u nás právě onu tisícovku (viz dole).



G203 Prodigy má stranově souměrné tělo, ovšem leváci si ji stejně moc neužijí kvůli bočním tlačítkům určeným pro palec pravé ruky. Mezi hlavní specifikace patří dotazovací frekvence 1000 Hz, jistý švýcarský senzor s rozlišením 200 až 6000 dpi, šest programovatelných tlačítek, vestavěná paměť a pochopitelně také dodávaný Logitech Gaming Software (LGS).



Senzor této myši se dokáže orientovat při rychlosti i 5 metrů za sekundu se zrychlením přes 25 g. Vrchní tlačítko myši umožní přepínat mezi čtyřmi nastaveními rozlišení, které si zvolíme právě v Logitech Gaming Software. Tam také nastavíme funkci všech 6 tlačítek - dvou hlavních, kolečka, dvou postranních a právě přepínače dpi.



Vedle toho tato myš disponuje také RGB LED podsvícením, které prosvětluje logo a okraj myši. Volně k použití bude také přes 300 herních profilů s využitím "inteligentního podsvícení", které bude reagovat na jisté akce ve hře. A že je tu vestavěná paměť, tak myš samotná si bude své nastavení ukládat, aby fungovala na všech počítačích stejně bez nutnosti instalovat software.

Nakonec můžeme zmínit, že hlavní tlačítka mají kvalitnější spínače než ostatní, a to s životností 10 milionů stisků, teflony mají vydržet nájezd 250 km, rozměry myši jsou 117 x 62 x 38 mm a bez dvoumetrového kabelu G203 váží 85 gramů.

Zdroj: Hexus.net


reklama