reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech uvádí set klávesnice a myši připravený pro práci

6.2.2017, Jáchym Šlik, aktualita
Logitech uvádí set klávesnice a myši připravený pro práci
Společnost Logitech přinesla na český trh periferie, které jsou tentokrát určeny pro pracanty. Souprava MK850 Performance zahrnuje bezdrátovou klávesnici a myš, které spolu navzájem spolupracují a především mají nabízet pohodlí při dlouhé práci na počítači.
Pokud se na stránky technologických magazínů dostane informace o nových klávesnicích či myších, jedná se nejčastěji o herní modely, které se chlubí řadou neuvěřitelně vysokých číselných parametrů a revolučních technologií. Logitech ovšem před nedávnem uvedl na trh klávesnici a myš z řady Perfomance, které jsou připraveny pro pracovní nasazení. Naplno je tedy využijí především ti, kteří kvůli práci tráví u počítače mnoho hodin denně, ať už se jedná o kreativní, výzkumnou či komunikační činnost. Logitech MK850 Performance je navíc rovnou soupravou obsahující klávesnici i myš. Obě zařízení pracují bezdrátově a není náhoda, že jsou dodávány takto v setu.





Funkce DuoLink, která je součástí softwaru Logitech Options, přináší nová gesta usnadňující ovládání operačního systému. Umožňuje to kombinace funkční klávesy Fn a tlačítek či pohybů myši. Pokud například na klávesnici stisknete tuto „magickou“ klávesu a zároveň budete pohybovat myší, můžete přepínat mezi různými plochami a aplikacemi. Pomocí rolovacího kolečka je zase možné zastavit hudbu, případně přepnout na následující či předcházející skladbu.

U samotné klávesnice slibuje výrobce tiché klávesy plné velikosti s pečlivě navrženým tvarem, který má ještě zlepšovat komfort při psaní. Chybět nesmí numerický blok, polstrovaná opěrka podepírající zápěstí ani nastavitelné sklopné nožičky, které umožňují přizpůsobit úhel náklonu klávesnice. Myš se zase chlubí rychlým rolovacím kolečkem, měkkým pogumovaným povrchem a ergonomickým zakřivením, které ovšem ocení převážně praváci.





Výhodou nové sady Logitech MK850 Performance je také možnost rychlého přepínání mezi až třemi spárovanými zařízeními pomocí jediného tlačítka Easy-Switch. Lze tedy psát na počítači, potom přepnout na tablet a nakonec na mobilní telefon. Podporovány jsou operační systémy Windows, Mac, Chrome OS, Android a iOS. Souprava bezdrátové klávesnice a myši Logitech MK850 Performance se na českém trhu prodává za doporučenou cenu 3 190 Kč včetně DPH.

Zdroj: Tisková zpráva
reklama