reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mass Effect 2 je nyní zdarma

6.1.2017, Jan Vítek, aktualita
Mass Effect 2 je nyní zdarma
EA a BioWare už za pár měsíců vypustí na trh novou hru Mass Effect: Andromeda, a tak se společnosti nyní rozhodly, že na Originu nabídnou Mass Effect 2 zdarma. Podívat se můžeme i na nový trailer Andromedy.
Společnosti EA a BioWare vyvinuly a vypustily na trh již druhý díl Mass Effect, který přišel na začátku roku 2010 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Nejde tak již o hru, která by měla na dnešní dobu svěží a prvotřídní zpracování, ale stále vypadá dobře. A především jde o kvalitní hru, která získala velice dobrá hodnocení.





Mass Effect 2 nabízený zdarma je jednoznačně marketingová akce na podporu toho, aby se více mluvilo o chystaném Mass Effect: Andromeda, ovšem takovýto marketing nemůže nikoho urazit. Stačí si v obchodě Origin založit účet a přes příslušného klienta si hru stáhnout a nechat nainstalovat. Ušetříme tak nějakých 270 Kč, které tato hra na Originu běžně stojí, ovšem na Steamu stojí rovnou dvojnásobek.

Ve hře se přesuneme do míst naší galaxie ve 22. století, kdy lidi ohrožuje hmyzoidní rasa známá jako Collectors. Ocitneme se v kůži známého velitele Sheparda a že jde o akční RPG, mise nebudou pouze o boji, ale třeba i o jednání s domorodci na různých planetách. Za mise získáváme zkušenosti a v systému úrovní vylepšujeme svou postavu i svou bojovou skupinu, kterou ovládá umělá inteligence.

Mass Effect: Andromeda je stále oficiálně plánována na vypuštění 23. března (v Severní Americe o dva dny dříve) jako již čtvrtý díl své série vyvíjený téměř pět let. Nyní NVIDIA k ní vydala nové video, které má ukazovat dosud nezveřejněné prostředí.


NVIDIA slibuje podporu aktuálních technologií karet GeForce, jako je Ansel a také možnost streamování videa z hry pomocí Facebook Live a podporu HDR. K ní budeme potřebovat ideálně jedno z nejnovějších GPU a pak jsou NVIDIÍ doporučeny monitory s panely od AU Optronics a samozřejmě s G-Sync.

reklama