reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Microsoft nabídne nové myši řady Sculpt

27.5.2013, Jan Vítek, aktualita
Microsoft nabídne nové myši řady Sculpt
Microsoft si pro nás připravuje dvě nové myšky určené především pro operační systém Windows 8. Jedná se o modely patřící do řady Sculpt, což jsou konkrétně Sculpt Comfort Mouse a Sculpt Mobile Mouse. Jde tedy o desktopovou a mobilní verzi...
Microsoft si pro nás připravuje dvě nové myšky určené především pro operační systém Windows 8. Jedná se o modely patřící do řady Sculpt, což jsou konkrétně Sculpt Comfort Mouse a Sculpt Mobile Mouse. Jde tedy o desktopovou a mobilní verzi a představeny byly zatím neoficiálně na blogu Brandonem LeBlancem.





Obě myšky budou obsahovat tlačítko Windows, jež desktopová Sculpt Comfort Mouse bude mít na svém boku v modrém pruhu. Ten je citlivý na dotyk a umožní využívat specifické funkce systému Windows 8, ale také některé funkce z Windows 7. Pokud tedy ve Windows 8 například přejedete prstem po proužku dolů, na levé straně obrazovky se objeví otevřené aplikace. Obě myši jsou také bezdrátové a využívají technologii Bluetooth (respektive rádiovou s USB transceiverem u mobilní verz), pro snímání povrchu pod sebou pak známý BlueTrack a navíc pětisměrné kolečko využitelné pro rolování do stran.

Sculpt Mobile Mouse navazuje na Wireless Mobile Mouse 3500 a také obsahuje dotykové tlačítko Windows, ale na svém hřbetě.

Sculpt Comfort Mouse bude k dispozici v červnu za 40 USD a Sculpt Mobile Mouse má přijít ještě tento týden s cenou 30 USD.

Zdroj: blogs.windows.com
reklama