reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Microsoft u nás otevře vývojové centrum pro 200 lidí

7.9.2016, Jan Vítek, aktualita
Microsoft u nás otevře vývojové centrum pro 200 lidí
Pražský Microsoft se rozšíří o zbrusu novou vývojovou divizi Dynamics CRM, v níž by mělo najít místo cca 200 zaměstnanců. První z nich budou přijati ještě do konce tohoto roku a půjde především o softwarové inženýry.
Microsoft již u nás provozuje vývojové centrum služby Skype, které zaměstnává na 250 lidí, takže Dynamic CRM se stane už druhou technologickou divizí Microsoftu v České republice. Do konce tohoto roku chce firma přijmout prvních 80 lidí, jejichž řady rozšíří v příštích dvou až třech letech dalších cca 120 zaměstnanců, a to především absolventů vysokých škol s technickým zaměřením. Nábor lidí už probíhá a zájemci se mohou hlásit přímo na internetových stránkách Microsoftu.





Tato náborová kampaň je v současné době největší, kterou Microsoft ve střední Evropě realizuje. Noví zaměstnanci budou mít za úkol pracovat na vývoji nových produktů a vylepšování těch stávajících a také na rozvoj vztahů se zákazníky (Customer Relations Management). Stanou se součástí globální divize Microsoft Dynamics CRM, a tak budou spolupracovat s kolegy v USA, Indii, Dánsku a Švýcarsku.

Prahu si Microsoft opět vybral díky její centrální poloze v České republice, celkové atraktivitě a na rozhodnutí měla vliv také výborná reputace vývojářského týmu Skype a moderní pracoviště Microsoftu. V Praze jsou také k dispozici talentovaní absolventi vysokých škol, a to celkově přispělo k rozhodnutí, že by se nové CRM centrum mělo umístit právě do ČR.

V tuto dobu Microsoft hledá zkušenější programátory na pozice Software Engineer, Senior Software Engineer a Software Engineering Manager. Zakrátko se také otevřou pozice jako Program Manager nebo UX Designer. Zájemcům o pracovní pozici chce Microsoft nabídnout své zázemí jako jedné z největších SW společností na světě, možnost pracovat s novými technologiemi a práci na moderních produktech.

Zdroj: TZ Microsoft
reklama