reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mladík streamoval svůj život po celý rok, změnilo ho to k lepšímu

27.8.2020, Milan Šurkala, aktualita
Mladík streamoval svůj život po celý rok, změnilo ho to k lepšímu
Michael Gerry už nevěděl, co by dělal se svým životem. Mladík uvažoval o sebevraždě, ale nakonec se rozhodl, že bude dlouhodobě streamovat svůj život. Nakonec ho to dle jeho slov změnilo významně k lepšímu.
Michael Gerry je mladíkem, který si nevěděl moc rady se svým životem. Žil z peněz, které vydělal v soutěži Fear Factor (Faktor strachu) v roce 2018. Během posledních let skončil se školou, chvíli se živil editací videí v Los Angeles, pak žil v Amsterdamu a nakonec v Texasu. Jeho život mu přišel prázdný a dokonce uvažoval o sebevraždě. Jednou z alternativ, ke které se nakonec rozhodl, bylo dnes populární streamování. Jeho vlog ale zdaleka nebyl obyčejný, zaznamenával totiž celý jeho život takřka bez přestávky. Ty byly jen při přestávkách na záchodě a při milostných hrátkách, nicméně postupně přidal i toto (účastnice byla o natáčení informována). Něco takového ale neumožňovaly streamovací platformy YouTube, DLive a Twitch, které používal. Tyto záběry pak prezentoval na stránce Robot Streamer.
 
Michael Gerry
 
Celá myšlenky vzešla z článku, který napsal Aria Inthavong pro Buzzfeed. Ten si něco takového vyzkoušel po dobu jednoho týdne. V Michaelově případě je to dle jeho slov poprvé, co takto někdo streamoval celý rok. Projekt se sice nestal virálním, ale přesto získal přes 6 tisíc odběratelů na YouTube a 39 dárců na Patreonu. Pro Michaela byl projekt přínosný zejména tím, že se stal lepším člověkem. Když viděl sám sebe, jak moc pije (jeho první streamy ho často ukazovaly opilého), jak je agresivní na ostatní, začal se postupně měnit, i když to nebylo hned. Začalo se tak dít až někdy kolem 4-5 měsíce natáčení. Tehdy odboural alkohol i kofein, začal se stravovat zdravěji a pravidelně cvičit. Nyní píše knihu, která bude návodem, jak streamovat sám sebe 24 hodin denně.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama