reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI B85 GAMING: dvě dobře vybavené malé desky

1.4.2014, Jan Vítek, aktualita
MSI B85 GAMING: dvě dobře vybavené malé desky
Společnost MSI si připravila dvě nové malé základní desky, a to konkrétně modely B85I GAMING a B85M GAMING, které přichází ve formátu Mini-ITX, respektive Micro-ATX. Jejich nabídka je přitom poměrně slušná, a tak se na ni podívejme.
Nabídka základních desek MSI s označením GAMING se utěšeně rozrůstá a jde o spíše levnější modely, které jsou určeny jako základ herních sestav. Jde tedy o desky B85I GAMING a B85M GAMING, čili malou Mini-ITX a větší Micro-ATX, které nabídnou USB Audio Power, Killer LAN, Audio Boost a další.





Dostupné obrázky ukazují pouze menší z obou desek, která má své PCB značně zaplněné. Když se podíváme na zadní porty, pak mezi nimi najdeme čtyři USB 2.0, dva USB 3.0, Gb Ethernet, osm 3,5mm audio konektorů, eSATA, optický S/PDIF a pak DVI, HDMI a DisplayPort, což je slušná nabídka.





Napájení procesoru v socketu LGA 1150 je evidentně šestifázové, chladič MOSFETů je zde jednou heatpipe spojen s čipsetem Intel B85, což je spíše na ozdobu, Nechybí zde komponenty Military Class 4 jako Dark CAP, Solid CAP, Hi-C CAP, atd. MSI se také chlubí svým USB Audio Power pro zajištění kvalitního audia a pak tu nechybí OC Genie 4 pro přetaktování (ovšem čipset B85 snadné přetaktování neumožňuje), Click BIOS 4 a Command Center pro nastavení desky.

Více nám toho tiskovka o nových deskách neprozradila. Leccos lze ale vyčíst z fotografie menšího modelu B85I GAMING, na němž najdeme pět portů SATA (plus jeden eSATA), dva DDR3 DIMM sloty, PCI Express 3.0 x16 a také slot mini PCIe pro malé karty.

Zdroj: techPowerUp
reklama