reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI Interceptor DS300: laserová myška pro pravoruké

26.1.2016, Jan Vítek, aktualita
MSI Interceptor DS300: laserová myška pro pravoruké
Společnost MSI nepatří zrovna mezi vyhlášené výrobce počítačových myší, a právě proto se podívejme, co nabízí její nový laserový Interceptor DS300. Určen je výhradně pro pravou ruku a přichází v klasické kombinaci černé a jasně červené.
MSI Interceptor DS300 je tedy laserová herní myš pro pravoruké uživatele, která slibuje programovatelná tlačítka, dobrou ergonomii, RGB podsvícení i systém závaží pro úpravu celkové hmotnosti. Není tu tedy nic překvapivého, co by jiné herní modely neměly.





Myška je vybavena senzorem, jehož typ a rozlišení 8200 dpi naznačuje, že půjde o Avago ADNS-9800, což potvrzují produktové stránky výrobce. Dále tu máme dvě hlavní tlačítka, kolečko, jedno vrchní tlačítko pro nastavení rozlišení s indikací pomocí třech LED umístěných hned vedle dvou bočních tlačítek. MSI se chlubí, že používá spínače Omron (životnost 5 milionů stisků), ovšem pouze pod dvěma hlavními tlačítky a možná pod kolečkem. Záleží, co firma myslí "hlavními tlačítky". Programovat můžeme všech šest tlačítek, která tak nemusí sloužit pouze svému původnímu účelu.




Pomocí závaží si můžeme nastavit hmotnost a navýšit ji ze základních 150 gramů o 3x 4,5 gramu, do čehož asi nepatří 180cm kabel s pletenou izolací. Celkové rozměry pak jsou 125 x 81 x 43 mm.

Nezbytnou součástí myši je také software, který umožní nastavit rozlišení zvlášť pro osu X a Y, dokonce také LoD (Lift off Distance) pro nastavení, v jaké výšce nad povrchem má senzor myši reagovat. Samozřejmostí jsou makra, až 1000Hz dotazovací frekvence a možnost upravit barvu podsvícení loga s dráčkem na libovolný odstín. LED indikující nastavené rozlišení budou svítit pouze červeně. O ceně a dostupnosti se MSI zatím nezmínilo.

Zdroj: MSI
reklama