reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI představuje dvě mechanické klávesnice

3.5.2013, Jan Vítek, aktualita
MSI představuje dvě mechanické klávesnice
Na začátku tohoto roku jsme se mohli dozvědět o tom, že MSI chystá mechanické klávesnice. Nyní je to již oficiální a jde o jednu herní klávesnici Mechanical Gaming Keyboard GK-601 a jednu kancelářskou Classic series Keyboard. Obě jsou založeny...
Na začátku tohoto roku jsme se mohli dozvědět o tom, že MSI chystá mechanické klávesnice. Nyní je to již oficiální a jde o jednu herní klávesnici Mechanical Gaming Keyboard GK-601 a jednu kancelářskou Classic series Keyboard. Obě jsou založeny na tlačítkách Cherry MX Red s lineárním stiskem. To je škoda, neboť v druhém případě bych osobně rád na trhu viděl raději další mechanický model s tlačítky Cherry MX Blue, jichž se u nás moc nedostává.





Model GK-601 se žlutým pruhem slibuje stejně barevné podsvícení každé klávesy zvlášť, přičemž každá má také vydržet 50 milionů úhozů. Tento model je také vybaven 128kB pamětí, do níž můžeme uložit až 50 různých maker, ovšem ta nebudeme moci přiřadi speciálním klávesám, protože tu žádné nejsou. Máme tu ale hub se dvěma porty USB 2.0 a dvěma audio konektory pro sluchátka a mikrofon. Druhá klávesnice by měla být v podstatě stejná, jen bez výše zmíněných rozšíření, tedy i bez podsvícení.





Elektronika klávesnice GK-601 navíc nabídne také N-Key Rollover i na rozhraní USB, takže nás nemusí trápit "ghosting" kláves. Krom toho si budeme moci také zablokovat klávesu Windows, což je u herních modelů běžné a podsvícení budeme moci nastavit na čtyři úrovně intenzity.

Zdroj: TZ MSI
reklama