reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI rozdává k desce B150M GAMING PRO herní myši zdarma

26.2.2016, Jan Vítek, aktualita
MSI rozdává k desce B150M GAMING PRO herní myši zdarma
Společnost MSI ohlásila, že na trh nastupuje její nová základní deska B150M GAMING PRO pro procesory Skylake, jejíž prodej se na našem trhu chystá podpořit zajímavou nabídkou. Máme možnost k ní totiž získat herní myš zdarma.
K desce B150M GAMING PRO od MSI tedy můžeme zdarma získat myš MSI DS B1, přičemž firma ve své tiskové zprávě k tomu uvedla pouze tolik, že tato akce bude platit po omezenou dobu. Deska má přitom dorazit na náš trh přibližně v polovině dubna, takže pokud máte zájem, v tu dobu můžete začít sledovat nabídku známých e-shopů, zda se v nich toto kombo neobjeví. Otázka tedy je, jakým způsobem bude myš zdarma distribuována a kolik kusů má MSI připraveno.





Samotná myš je již pod označením MSI Interceptor DS B1 GAMING Mouse v nabídkách našich obchodů s cenou kolem 400 Kč, takže nepatří mezi drahé modely. Vybavena je šesti tlačítky, LED podsvícením, optickým senzorem s rozlišením 1600 dpi a kupodivu i zásobníkem pro až osm malých 2,4g závaží. Cena základní desky zatím nebyla zveřejněna, ale můžeme počítat s tím, že se bude blížit modelu MSI B150M NIGHT ELF, který má také formát Micro ATX a přijde na cca 2500 Kč. Spíše ale bude ještě levnější, protože nemá dva sloty PCI Express x16 a také nese pouze dva paměťové sloty.





B150M GAMING PRO má obvyklou výbavu moderních desek firmy MSI, kam patří izolované obvody DDR4 Boost pro kvalitní připojení pamětí k procesoru, pak je tu síťovka MSI GAMING LAN (ve skutečnosti tedy kontroler Intel I219V Gigabit LAN) s ochranou proti přepětí (15 kV) a řízením toku dat pomocí MSI GAMING LAN Manager s upřednostněním dat pro online hraní. Samozřejmostí je zvuk Audio Boost, který ovšem využívá obstarožní kodek Realtek ALC887. Nenajdeme tu moderní rozhraní USB 3.1 a ani M.2 či SATA Express. Zbývá tak šest USB 3.0, čtyři USB 2.0 a šest SATA 6 Gb/s.

Tato nová deska tedy nemá moderní výbavu jako jiné modely, ale to by se mělo příznivě podepsat na její ceně. I tak se může stát základem pro velice výkonnou sestavu, však kdo dnes dokáže využít propustnost rozhraní USB 3.1, kupuje si výkonná SSD, jež dokáží využít čtyři linky PCIe 3.0 v rozhraní M.2, o SATA Express ani nemluvě.

Zdroj: TZ MSI
reklama