reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NEC odhalil 24" LCD s podsvícením GB-R LED

10.7.2013, Jan Vítek, aktualita
NEC odhalil 24" LCD s podsvícením GB-R LED
NEC si zase jednou připravil nový LCD monitor, a to 24" model PA242W chlubící se podsvícením typu GB-R LED, díky němuž a také kalibračnímu softwaru se senzorem SpectraViewII má nabídnout přesné zobrazení barev a také široký gamut (10bit)....
NEC si zase jednou připravil nový LCD monitor, a to 24" model PA242W chlubící se podsvícením typu GB-R LED, díky němuž a také kalibračnímu softwaru se senzorem SpectraViewII má nabídnout přesné zobrazení barev a také široký gamut (10bit). Krom toho nám na své obrazovce ukáže rozlišení 1920 x 1200.





Hodit se tak dle svého výrobce bude především pro zpracování fotografií a jiné grafické práce, přičemž uživatelé budou mít díky softwaru MultiProfiler k dispozici různé fuinkce jako zobrazení dokumentu v živé velikosti, Picture in Picture (PIP) a Picture by Picture (PBP).

Co se týče specifikací, pak jde o panel AH-IPS s jasem až 340 cd/m2, kontrastem 1000:1, stoprocentním pokrytím prostoru sRGB a 99,3% pokrytím Adobe RGB. Mezi vstupy patří 10bit DisplayPort (HDCP), 10bit HDMI (HDCP), DVI-D (HDCP) a D-Sub, dále je tu zabudován UYSB hub (3 porty) s podporou DisplaySync Pro sloužící k ovládání dvou počítačů jednou sadou klávesnice a myši.

Specifikace pak dále hovoří o stavitelném stojanu, senzoru AmiBright pro detekci okolního osvětlení a nastavení jasu, zmíněném SpectraViewII v případě modelu PA242W-BK-SV. Mezi volitelné příslušenství také patří kryt proti světlu HDPA212426, přístroj na určení barev NEC MDSVSENSOR3 a kompletní řešení SpectraViewII se dodává pod označením SVII-PRO-KIT.

MultiSync PA242W-BK a PA242W-BK-SV se dodávají za ceny 1049 a 1299 USD.

Zdroj: TZ NEC
reklama