reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Need for Speed: podzimní novinka se navrátí ke kořenům

22.5.2015, Jan Pánek, aktualita
Need for Speed: podzimní novinka se navrátí ke kořenům
Byl představen teaser k novému Need for Speed, které se má vrátit k původním myšlenkám celé herní série a které by se mělo na trh dostat na podzim. Hra zaujme i novým herním enginem a povedenou grafikou a vyjde na PC, PS4 a Xbox One.
Need for Speed slibuje, že přinese to, co tento herní titul obsahoval v minulosti, a to, co bylo příčinou, že byl tak úspěšný: "Velké množství uživatelských úprav, autentická městská kultura pro auta, noční otevřený svět a zajímavý příběh, který vás vtáhne do hry." Možná i proto se novinka bude jmenovat pouze "Need for Speed".





Teaser níže by měl být podle tvůrců zachycen v reálném čase na výkonném stroji, aby demonstroval nový herní engine. Podle prvních obrázků vypadá hra opravdu dobře po grafické stránce, dá vám sice jen základní ochutnávku toho, co hra přinese, více si budete muset počkat na 15. června, kdy by měl být vydán první gameplay trailer.


"Co by lidé měli očekávat od tohoto roku, není, že dodáme nějakou hru, ale že připravíme hru, která bude založena na všech základních principech, na jakých by Need for Speed mělo být postaveno. A dodáme ji v opravdu vysoce kvalitní formě," řekl Marcus Nilsson ze Švédské společnosti, která stojí za vývojem dalšího pokračování oblíbené série.

Je povzbudivé, že vývojáři poslechli své fanoušky, kteří těžce nesli zásadní změny, jež v podstatě začaly probíhat u NFS Most Wanted, kde zmizelo noční závodění a kde se zásadně snížila možnost vylepšovat auta oproti NFS Underground 2. Zkrátka se příznivci klasického Need for Speed mají na co těšit.

Zdroj: Hexus.net

reklama