reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Noctua zdarma poskytne montážní mechanismy pro Haswell

19.3.2013, Jan Vítek, aktualita
Noctua zdarma poskytne montážní mechanismy pro Haswell
Společnost Noctua si zachovala svůj přívětivý přístup k majitelům jejích chladičů a uvedla, že jim poskytne možnost si zdarma objednat montážní mechanismus SecuFirm2, který se bude hodit i pro procesory Haswell. Z toho ovšem nevyplývá, že...
Společnost Noctua si zachovala svůj přívětivý přístup k majitelům jejích chladičů a uvedla, že jim poskytne možnost si zdarma objednat montážní mechanismus SecuFirm2, který se bude hodit i pro procesory Haswell. Z toho ovšem nevyplývá, že by Intel zase jednou trošku upravil rozteče montážních otvorů kolem svého nejnovějšího socketu LGA 1150. Ty zůstávají stejné jako u LGA 1155 a LGA 1156, takže tato staronová nabídka firmy Noctua se týká těch uživatelů, kteří mají chladič ještě na starším systému a nemají jak jej nainstalovat na novější.





Pokud tedy máte ve svém počítači chladič Noctua a nejde o model NH-C14, NH-D14, NH-C12P SE14, NH-L12, NH-L9i, NH-U12P SE2 nebo NH-U9B SE2 (ty již mají SecuFirm2 v základním balení), můžete si objednat nejnovější verzi tohoto montážního mechanismu přímo na stránkách výrobce (viz zdroj). Potřebovat k tomu budete nějaký důkaz, že chladič skutečně vlastníte, což je elektronická kopie faktury jak samotného chladiče, tak desky se socketem LGA 115X, či případně procesoru pro tuto desku.

Krom toho Noctua uvedla, že montážní kit NM-i115x bude k dispozici také v obchodech za mírný poplatek. Otázkou ale je, s jakou dostupností.

Zdroj: TZ Noctua
reklama