reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nové produkty společnosti Kensington

18.9.2007, Marek Štelčík, aktualita
Nové produkty společnosti Kensington
Společnost Kensington představuje novou škálu vstupních zařízení, které slibují zajímavé rysy, výkon a provedení. Včera totiž společnost představila kolekci vstupních periferních zařízení série SlimBlade. Nabízejí tenký moderní design v...
Společnost Kensington představuje novou škálu vstupních zařízení, které slibují zajímavé rysy, výkon a provedení. Včera totiž společnost představila kolekci vstupních periferních zařízení série SlimBlade. Nabízejí tenký moderní design v mnoha barevných provedeních (vínově červená, grafitová či ledově modrá).

Představena byla například Kensington SlimBlade Presenter Mouse, která (jak již název napovídá) je určená především pro pohodlné prezentace. Stejně jako všechny produkty nové série, tak i nová myš pro prezentace nabízí tenký profil a výborně má sedět v ruce a zároveň nabízí funkce hodící se pro prezentace. Jednou z nich je výborná funkčnost na většině povrchů. Cena je 49 amerických dolarů. Dále byla představena Kensington SlimBlade Media Mouse za cenu 60 amerických dolarů. Ta kombinuje klasickou myš a multimediální ovladač.



Kombinací předchozích dvou produktů je potom SlimBlade Presenter Media Mouse za 80 dolarů. Představení se však dočkala i SlimBlade Trackball Mouse. Ta funguje i tam, kde běžné myši nemohou, například vzhledem k povrchu. Konektivita je zajištěna buď klasickým USB portem či bezdrátovou technologií Bluetooth.

Poslední představený produkt je sada SlimBlade Media Notebook Set. Nový produkt společnosti obsahuje klasickou bezdrátovou klávesnici, dále numerickou část obsahující 17 kláves a bezdrátovou myš. Dodáván je taktéž klasický dálkový ovladač, což v součtu má nabídnout pohodlné ovládání multimediálního centra. Cena je 150 amerických dolarů, ale pokud nemáte zájem o dálkový ovladač, tak ušetříte 20 dolarů. Produkty jsou dostupné již od včerejška.

Zdroj: Laptoplogic
reklama