reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Novinky firmy Asus z řady Republic of Gamers

7.6.2013, Jan Vítek, aktualita
Novinky firmy Asus z řady Republic of Gamers
Společnost Asus na Computexu představila celou řadu novinek patřících do rodiny Republic of Gamers. Jedná se o základní desky Maximus VI Formula a Maximus VI Impact, grafickou kartu Poseidon, desktop Tytan G30 nebo herní notebook G750. ROG...
Společnost Asus na Computexu představila celou řadu novinek patřících do rodiny Republic of Gamers. Jedná se o základní desky Maximus VI Formula a Maximus VI Impact, grafickou kartu Poseidon, desktop Tytan G30 nebo herní notebook G750.





ROG Maximus VI Formula pro procesory Haswell nám nabídne čipset Z87 a hybridní chlazení CrossChill, které dokáže využít pro chlazení vzduch, vodu nebo obojí. Pak tu máme také přibalenou kartu mPCIe Combo II s 802.11ac Wi-Fi a Bluetooth 4.0, přičemž rozhraní M.2 umožní připojení NGFF (Next Generation Form-Factor) SSD. O zvuk se postará karta SupremeFX s 600ohmovým sluchátkovým zesilovačem se 120dB SNR a kondenzátory WIMA a ELNA.





Deska Maximus VI Impact je formátu Mini ITX, jako první model v sérii RoG. Její přídavná karta Impact Power nabídne digitální 8+2fázové napájení pro procesor a paměť, pak tu je rovněž zvukovka SupremeFX Impact (odstup signálu od šumu 115 dB a kondenzátory ELNA) a také má kartu s 802.11ac Wi-Fi a Bluetooth 4.0.





Grafická karta ROG Poseidon zaujme hybridním chlazením DirectCU H20 a neupřesněným čipem GeForce GTX 700, čili buď 780 nebo 770, který má chladič výrazně lépe než klasické modely se vzduchovým chlazením.

Desktop Tytan G30 byl představen jako další a u něj Asus uvádí použitý procesor Core i7-4770K, který jsme si včera vyzkoušeli, a grafiku GeForce GTX 780. Nakonec byla uvedena podsvícená mechanická klávesnice ROG Armor a batoh Nomad pro velké notebooky, jež v něm mají být dobře chráněny. O těchto novinkách toho Asus více neprozradil.

Zdroj: TZ Asus
reklama